Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, August 20, 2010

Aku tersenyum panjang.... :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Rasa macam lama je tak buat entry...No idea barangkali...Mungkin dah blank...So, nak fill in the blank la ni..Kekeke...Dengan santapan rohani dan jasmani...Merepek makan kerepek je aku ni...Tapi tak makan kerepek lagi nie...hihihi

Semalam berbuka posa dengan my supervisor dan kawan my supervisor...Ala..kawan2 jugak tu diorang..Hehe..Kalu tak, camne diorang leh belanja kan...hahaha...Tapi semalam bukan my supervisor belanja tapi kawan my supervisor belanja..kekeke....Thanks kawan my supervisor aka En Azwan...Ternanti2 gak my supervisor belanja...Dia banyak duit...Kena pow sikit...Hakhakhak...

Semalam makan, memang makanan sampai tepat pada masanya..Tapi air je la lambat skit...Tapi takpe..Kitorang memang hepi together2 makan kat situ...Ada 3 nasi ayam penyet yang lebih sebab ada member yang lain ada hal...Wahh..Kenyang giler makan...Alhamdulillah...

Tak kenal erk nasi ayam penyet...Pernah wat entry pasal makan2 kat nasi ayam penyet..Klik SINI...Dan blogger keyyah pun ada wat entry pasal ni...Jom baca n klik SINI...Kalu nak tengok gambar la...hihi

Maybe yang dapat rezeki ni untuk mereka yang rajin datang lab je kot...

Dan hari tu minggu lepas aku dibelanja oleh pakwe seseorang...eh, mesti lah ngan awek dia skali kan...Best makan kat situ...Nak2 ada orang belanja..Senyum panjang lagi aku...Murah tul rezeki di bulan pose...Mula2 liat gak la nak kuar ngan pakwe and makwe ni...Yer la kan, saya ni kan pemalu orangnya...hehehe...Eh, tertukar saya plaks...kekeke...Thanks Ser and pakwe...Bila nak belanja lagi? hahaha...Klik SINI kalu nak tengok hidangan yang best tue...

Mitak sekeping ser gambar...hehe..Tapi takpe..Dah mitak izin dah ritu...Hehehe...Thanks...

Muka orang berpuasa penuh..Bukan pose yang yok tau...Ngeee


p/s: Anybody?? Sape nak belanja aku lagi?? hihihi...

18 comments:

Keyyah said...

adah bila nak blanja Keyyah lak ni..( senyum2 sambil angkat kening)...

Murahnya rezki adah..ader je org nak blanja kan...ngeh3

M a W a D D a H said...

keyyah: keyyah la belanja adah.. (senyum2 sambil kelik2 mata dengan comey) hakhakhak...

keyyah pun murah rezeki gak...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Syukur alhamdulilah rezeki di bulan puasa ya Adah...lepas ni rajin2 senyum lagi ya.. biar bertambah lagi rezeki. Memang besar fadhilatnya memberi makan org berpuasa.

Syikin said...

murah rezeki di bulan puasa kan..

echah mashuri said...

huhuh...best ade org lanje!

maCy said...

bila nak belanja maCy plak? maCy pun penoh.. um.. um.. penoh2 ;p

sarah shafie said...

hehe..bile nk bnjer aku lak ni??haha, mcm aku je yg bnjer mu..

M a W a D D a H said...

miss mirror: syukur alhamdulillah..hehe...moga org yg berbelanja bertambah lah rezekinya..amin..



syikin: :) murah rezeki...



echah: best..best..kekekeke



macy: ooo..macy ni mesti la ramai yang nak belanja macy ni kan...kan...



sarah: mu dop perasan ke aku selalu belanja mu..adehh..masa sahur dan berbuka...:)

Asyi@alasyr said...

waaaa... panjanggg betoi adah senyum... da keyg mstla kne senyum kekeke.. org belanja lak 2..
meh asyi belanja adah lak :)
xmo rugi tau ekekke

Hairil Rizal said...

Peh.. makan ayam penyet lah.
Warlord makan macam-macam hari ni dan perut dah tak mau penyet-penyet lagi. Asyik kembung je.. Burp!

♥xaturen♥ said...

pergh,...
sedap le tu,.. makan free.!
senyum lelebar lagi, nanti dapat belanja makan lagi,..

;p hehe..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kenapa banyak blog certa pasal ayam penyet...sedap ke kak..

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: wahh..senyum2 gembira gitu..hihi..tu senyum sebelum kenyang sebab belum berbuka..hehe..
betul ni asyi nak belanja?? bestnya...:):):)



hairil rizal: hahaha..makan apa tu sampai perut kembung..kikiki...



xaturen: hehe..makan free memang sedap...yummy...hehe..xaturen nak belanja ke?? :)



brutalsolo: yeke?? sedap la..gi la try rasa..tu masakan orang indonesia...

iqbalsyarie said...

Bila nak belanja saya pula?hehe

Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~kisah nafsu~kisah jahiliyyah~kisah Israel~

M a W a D D a H said...

iqbalsyarie: ntah la...hehehe..

ASaDa RyutaRo said...

adah.. kalau dah namanya free, makan apa pun sedap kot. hahaha..

adah! nak adah belanja makan! ngeee =P

Tomato Gurl's Life said...

muka tak sabar nak makan nih..hehe

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: hahaha..tu la pasal..dah namanya belanja..ekekeke..

sila balik malaysia ye asada..:p



tomato gurls: hehe..muka penat tue..

Related Posts with Thumbnails