Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, August 22, 2010

Rasa sedih je...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Sunyi je rasa malam ni...Hanya kedengaran suara kipas dan lagu di TV...Tak lupa juga pada cengkerik2....Ntah la...Sunyi je sebab orang dah tido...Bila rasa sunyi, kadang2 rasa sedih...Tengok TV citer Emily tadi pun rasa sedih gak masa dua orang suami dan isteri nak berpisah...Tengok post kat Fb yang banyak ni pun, rasa sedih gak...Ada video yang buat aku rasa sedih...Ada video yang kelakar..Tapi malam ni mood sedih..So, kena tengok video sedih je la...Huhuhu...

 Kucing kat umah ku..Namanya cina...Adik aku letak..Masa2 cina ni kecik lagi..Mata dia sepet macam cina...

Mungkin malam ni kot rasa sedih...Esok insyallah, harap2 rasa gembira dan ceria kembali...

21 comments:

echah mashuri said...

dengan cina2 ikut sedih sis!heee

Hairil Rizal said...

Hmm.. pegi tido dulu. Esok dah tak sedey la tu. Hepi Hepi Hepi!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sian si Cina tu sedih mcm tuan dia.. Jgn la sedih Adah... 20 hari lg kan kita nak beriang ria raya.. I kalau sedih kdg tengok muka teman2 blogger jadi hilang sedih.

ayin~weeweet said...

nape sedeh..jgn sedeh2.doa banyak2 ya :)

Skype Crew said...

igt ALLAH..InsyaALLAH hati kita akan tenang & gembira...

hepi fasting...;)

Asyi@alasyr said...

salam adah.lam hdp nie.. xnormal klo xde suke n duka...
msti ade tg kite rasa x tenang...
kite hanya insan biasa... walau tinggi mne manusia...
kdg2 kite perlukan teman tuk kongsi suke dan duka... sahabat adlah pendorong impian!!!!!!
entri adah nie... same yg asyi alami... :(
jgn takut jgn sedih.. allah ade bersama kita..

maCy said...

xmo seday2 maCy ada! ;D

sarah shafie said...

ari ni tk sedih dh tu..gelakkkkk je..

puteribiru said...

err, nape sedih2 ni. hehe

ceria2 selalu.!

zulkbo said...

Salam bertandang di awal pagi..moga ceria dan sihat selalu.
Jangan lah sedih-sedih..be happy always..he he

M a W a D D a H said...

echah mashuri: hehe..ngan cina2 skali tu sedih...haha..pandai ye echah...;)



hairil rizal: ye..adah dah hepi hepi hepi...lalala



miss mirror: hehe..cian cina..ekeke..yeke..kalu macam tu kena la selalu tgk muka blogger2..hehe..yeah..dekat nak raya..:)



ayin weeweet: hehe..da xsedih dah..;) kena selalu berdoa..

M a W a D D a H said...

skype crew: hepi fasting gak..moga kita akan sentiasa tenang dan gembira dengan mengingati Allah..



asyi@alasyr: asyi....miss u..:) tu la..kita insan biasa..mesti ada suka dan duka...nape asyi sedih gak ni asyi?? meh citer sini meh..citer kat adah..:)



macy: tu nak ngadu, manja2 ngan macy ni..ekekekeke..



sarah: dah tak sedih dah..hahaha



puteribiru: mungkin masa tu je kot..perasaan je tuh..huhu



zulkbo: hehe..ya..be happy always..u too..:)

Zaer!! said...

La..sedih je tengok kucing 2..xmo la sedey2 k..appy2 aweyz la erk..;-)

M a W a D D a H said...

zaer: hehe..kucing tu memang sedey sbb kena tinggal kan die jauh2..hehe..ya..adah kena hepi2 selalu..:)

iqbalsyarie said...

Penah dengar lagu patah hati nyanyian kumpulan saujana tak?
go n get that song~sgt menyejukkan~hehehe

Cina is so kiut~sygnya saya takde peluang bela kucing............

Cerita terbaru di blog: Sebab-sbb jahiliyyah!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sila singgah sudah di terjemahkan

Aidi-Safuan said...

ala, bulan penuh ke? :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sian..mesti rindu kampung

M a W a D D a H said...

iqbalsyarie: xpenah dgr lagu tu..nanti leh ar dengar..cina kiut ngat..nape xder peluang?? ermm..



aidi safuan: hehehehe..opsss



brutalsolo: rindu la jugak..hohoho

Tomato Gurl's Life said...

1st ime dgr nama tucen cina...tp sweet lor...huhu

M a W a D D a H said...

tomato gurl's: sweet kan name cina..hehehe..

Related Posts with Thumbnails