Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, August 16, 2010

Aku nak reka2...Uwaaaa

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Tengah hari tadi dapat calling dari big bos...Adehh..Nak angkat ke...Xnak...Nak angkat ke...Xnak...Angkat la...Uhuk...Dipendekkan cerita...

Big Bos: Assalamualaikum...Lama tak nampak...Dah 2 minggu tak datang...
Aku     : Semalam ada datang (Hari ahad, time tak de orang)..
Big Bos: Bis tu buat apa kat umah? Ke dah kije...
Aku     : Belum keje lagi...(dalam hati: keje blogwalking ade la...kekeke)...
Big Bos: Ha..Jangan lupa tunjuk progress hari rabu kul 3 petang...Ajak Ser skali...
Aku     : Ok2...huhuhu...

Ada lagi dialog2 yang lain...Cuma amek yang penting2 je...huhuhu...

Uwaaa....Tensen...Jenuh duk cari equation dan coding dalam tenet..Tapi tenet kedekut...Tak mo tunjuk jalan...Tak mo tunjuk equation yang aku nak cari tu...Equation yang orang dah upgrade ke level yang tinggi mula la aku tak faham...Takde orang buat simulation pasal tue...Nampaknya...Nampaknya....
Terpaksa la aku reka-reka sendiri....Ha...Susah sangat...Tapi kalu nak reka pun mesti la ada reference or source nya kan...Tak kan nak main reka2 je coding tu tanpa arah tuju...Yer tak...Boleh kah aku??


p/s: Takut tak dapat habiskan...Uwaa...Moga di bulan yang penuh keberkatan nie, aku di beri idea untuk buat...So kena la rajin...Tiada orang yang boleh tolong melainkan diri sendiri...Huhuhu...

13 comments:

iqbalsyarie said...

Wah...mcm dlm masalah jew ni?hehe..gudluck!!!
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~dan kisah nafsu~

khairul_bariyyah said...

adah!! sabar ea cayam... biase la 2.. penah jugak rase macam yg adah rase ni time belajar coding2 dulu.. wee~

Keyyah said...

chaiyok2...rabu dh nak kena jumpa big boss...

|| NaFiRaa || said...

sabar k.. berusahalah~ tuhan mesti tunjuk jalan nanti~

Asyi@alasyr said...

salam adah...
erm adah pasti boleh!!!!!
ngn berkat kesabaran adah ALLAH permudahkan segala urusan...
usaha+tawakkal+doa...
da berjaya nnt kongsi2 la ya adah kan baik hati hehehe

maCy said...

sebenarnya.. tak tau sis buat apa..keke

Hairil Rizal said...

Coding?

Alamak.. pakcik mmg tak tau coding coding nie lah..

Cuba renrajinkan lagi bertanya.. insyaAllah jumpa solution.

sarah shafie said...

ser pun ade ke??

Syafrizal said...

hehe reka jangan tak reka ye

Entri terbaru: Berhati-hati dengan kacang hijau dari Tesco

M a W a D D a H said...

iqbalsyarie: ak ah..memang tengah ade masalah ni...huhu..thanks..;)



khairul_bariyyah: ye dak comot..tengah sabar la ni..huhu..macam2 perasaan ada...



keyyah: chaiyyok!!!



nafira: thanks akak nafira...insyaallah tuhan permudahkan...

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: salam asyi..ya..adah pasti boleh!! hehe...:)adah memang bak hati..lalala



macy: hehe..xtau, xpe la...hihi



hairil rizal: baik pakcik..kekekeke..insyallah akan berjumpa solution itu...



sarah: of course la..



syafrizal: memang kena reka...hihi

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... jangan reka formula sendiri adah oi.. kang jwpn jd benda lain. hahaha..

gud luck je la yg dpt d gtau setakat ni =P

bawak2 bersabar ea..

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: hehehe...jadi formula yang lebih baik..hihihi

thanks asada...:)

Related Posts with Thumbnails