Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, August 24, 2010

Buang Sawang2 and Testing...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni aku kuatkan semangat untuk buang sawang2 yang berhabuk kat pc and cpu aku ni..Laptop lab sudah dipulangkan sebab ada measurement yang perlu dibuat...Pinjam laptop lab pun sebab dekstop dah rosak..Macam2 kaler die berubah..Sekejap kaler hijau, sekejap biru, sekejap kelabu...Sakit jiwa laks kalu pakai dekstop yang macam tuh...huhuhu...Ni ha dekstop kesayangan aku tu...

Tengok la kaler hijau die tak cantik kan..huhu

Fuh..memang berhabuk giler cpu ni...Bersih2 skit...Then aku test dengan dekstop dee..."Dee, aku pinjam dekstop ko"...hehe...Ok, dekstop dee berjaya dipasang dan masih boleh dipakai..Thanks ya...Berat dekstop2 nie..So aku letak la kat bawah dulu erk..Sebab tak larat nak angkat hari ni..Sebab...hehehe..Lenguh2 badan...Kena berehat je kat umah nie...Adehh...

Maaflah entry ni merapu laks...Takde info baik yang nak gtau...Cuma nak bagitau lagi..Tadi berjaya buat kek batik...Hehehe...Akhirnya..impian terlaksana..Asyik tertangguh je nak wat..Hari ni baru buat...Maaf ye kawan2 yang menunggu kek batik yang sedap itu..hahaha...


p/s: Pejam celik..pejam celik...Dah pertengahan bulan puasa..Rasa sekejap je masa berlalu...Huhuhu...

18 comments:

echah mashuri said...

huhuhu...mmg cepat mase brlalu..
n mmg sedap kek batik klau bg2 kt echah..heeee....

echah mashuri said...

yea!!!org ptma komen..heee

Zaer!! said...

hahaha..zaer ikut comment echah!!..hehe..siap printscreen lagi blog die 2.hehe..

Syikin said...

awal wat kek batik..aku wat dh dkat nk raya nti..hehe..

M a W a D D a H said...

echah: dtg la umah kalu nak kek batik..hehe..



zaer: haha..tu dah lame dah print screen..org ade kije, tp xder kije camtula..hehe



syikin: hehe..tu kek batik buke pose..haha

Asyi@alasyr said...

amboi adah wt kek batik
besh la.. kekekkeke...

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: hehehe..memang besh..masuk bakul, angkat sendiri..haha

Syafrizal said...

kene buang sawang2 tu nanti PC atau laptop cepat panas

Entri terbaru: Panel baru CommentLuv yang lawa

maCy said...

sakit2 badan? tak puasa ya??? muahahahhaa

M a W a D D a H said...

syafrizal: hehe..dah buang dah tadi..hehe..dah lame x on pc ni..hoho..



macy: macy....ssyyyhhh...hahahaha

Keyyah said...

owh ada kek batik...mcm raya lak..selamat hari raya ada :p

M a W a D D a H said...

keyyah: selamat hari raya..hihihi..jgn lupe makan...

tehr said...

desktop saya dah lama tak on
masih hidup lagi ke tidak...
hahaha - ada sapa2 nak buat tukun tiruan ke adah?

M a W a D D a H said...

tehr: habis madu, sepah dibuang..hahaha...

xhidup dah kot..bagi je la percuma kat sape2 yang memerlukan...hihi

khairul_bariyyah said...

nak jugak kek batik~!!!!!!!!!!!!!

M a W a D D a H said...

khairul_bariyyah: meh la datang sini..sedap woo..ekekeke

Tomato Gurl's Life said...

nak kek batikk...

ASaDa RyutaRo said...

sedap ke kek batik adah buat? hihi =P

**ni dalam misi tak nak kasi maCy memintas asada sbg org paling best kat blog ni.. hehe =)

Related Posts with Thumbnails