Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, September 15, 2010

Sambal belacan story vs hari malaysia...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Tadi after buka pose and sembahyang semua, aku dengan pantasnya membuka laptop anak buah ku...Aku tengok di facebook, ada tengok video yang sangat kelakar habis...hahaha...

Mengenai apa?? mengenai sambal belacan...Bagi aku..Kelako giler...Intro die kelako giler...Wahahaha....Sempena hari penubuhan malaysia ni (esok 16 September), sesuai la kot video nie..hehehe...Jom tengok...




Sambal belacan....Sedapppp......hahahaha...
Adakah model tu model iklan Digi?? hehehe..Selama ni asyik pakai bedak putih dan baju kuning..Dan hari ini terjawab...Rasa kelako giler...

Sesuai untuk mereka yang tensen2...boring2..kesunyian atau sebaliknya....hehehehe...



p/s: Tak sabar nak beraya 6....

14 comments:

maCy said...

satu pnderaan. macy xleh tgk T__T

M a W a D D a H said...

macy: macy tak leh tengok?? sangat la rugi...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

very talented model sambal belacan dlm klip ni.. Amacam Adah? Best kan raya? OOoo dah posa 6 ya...jelousnyaa!!

GaDis CoMeL said...

comel gila mamat ni.haha.

M a W a D D a H said...

miss mirror aka sam: memang talented..hahaha...
raya memang best...lalala..ya, dah pose..;) jgn la jeles..syawal masih panjang lagi...:)



gadis comel: gadis comel minat ea..hihi

Miss Q said...

bapok best! ha ha ha

ASaDa RyutaRo said...

5-6 kali tengok pun tetap best jugak iklan ni. hahaha..

pandai la dia bawak watak banyak2 sorang2 lak tu. hahaha..

Hairil Rizal said...

Beraya 6?

Itu mcm pon ada ka?
Hehe!

wadud@duad said...

wassalam.. :)

cerita sambal belacan? wadud nak balik dah.. xleh rasa sambal belacan mak. waa..

salam lebaran adah :)

AngahSayang2314 said...

hahaha... kelakar tul...

apa pun nak ucap selamat hari raya buat adah

Eyriqazz said...

memang best dan terhibur tgk iklan ni..

P/s :dijemput join
My Raya Moments Contest

DALILA said...

haha..kelakar giler...

M a W a D D a H said...

miss Q: memang best dan kelakar gile..ngeee



asada ryutaro: tau xper..sorang je model tapi banyak watak..giler pandai model ni..memang menjadi...hehehe..



hairil rizal: eh..mesti la ada...;)

M a W a D D a H said...

wadud@duad: lame wadud tak jenguk sini..huhu..selamat ari raye wadud...:) sambal belacan best kan..:)



angahsayang2314: hahaha..



eyriqazz: memang sangat terhibur..



dalila: tau xpe..;)

Related Posts with Thumbnails