Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, September 4, 2010

Black and White...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yeah..Mahu join contest Black and White...Lagipun ditagged oleh dak yang masyam lagi buncit di abad ini iaitu Asada Ryutaro...hahaha..Jangan marah ea...Selamat hari raya...Mintak ampun..Mintak maap...hahahaha...

Walaupun kesihatan sedikit terganggu tapi aku terus berusaha dan berusaha nak buat entry ni...Disamping run Matlab ni...Ahakss...Boleh buat 2 keje asalkan otak tak mereng...Sapa kata tak boleh buat keje dalam satu masa?? :p Ni tengah guna otak kiri dan otak kanan la ni..Kena bahagi-bahagikan...lalalala...

Ok..dah2...Merapu ke laut jap...First..Apa yang perlu dibuat....Letak gambar kat bawah nie...

Then korang tengok la syarat2 die kat SINI...Sungguh mudah bukan..And then, bila semua dah selesai...First mesti la letak gambar terbaek aku..hihihi...


Gambar aku bersama si rusa...Kat oversea ni pakai baju sejuk2..hehehe...Eh..Takdela...Ni kat Mines Wonderland tahun 2007 kalu tak silap...Sejuk..Tu pakai baju sejuk 3 lapis tue...Tue pun bodek2 ngan orang kat situ nak lebih...Giler pandai bodek..hahaha...Tengok gak orang lain bodek nak lebih baju tue..Tapi apsal tak boleh ea....hihihi...Aku tercongok bukan nak ter..tettttt...tettt..tetttt...Tapi nak sama rendah dengan si rusa itu..hihi...

Dan sekarang aku nak tag Asyi@alasyr...Ha..Jangan buat endah tak endah plak...hehehe...Oleh kerana tarikh tutup dia adalah lusa iaitu 6 September 2010, masih sempat join lagi ni Asyi..Hihihi..Kalau Wadud nak join, ok gak..:)



p/s: datang lab, supervisor ada?? sungguh tak jangka...huhu

12 comments:

bulatkocik said...

hi..cikadah yg comey ag kiyut..;)

2lar..lama sgt tak jenguk..ingat cikadah dah dah dok oversea..hehe

yker bukan sb tet22..tp asal rusa 2 tak pandang cik adah..mungkin sebab dia malu kot Or tak sangup nk tgk cikadah tcongok cam 2..hehehe

iqbalsyarie said...

hihihi...ingatkan gmbar kat Rusia tadi,upanya kat sebelah rusa.hhaha

TERBARU: Bayyinat-penjelasan

khairul_bariyyah said...

good luck dear~~ =)

Chaon Cornerz said...

rajinnye join contest... bagus2.. mane tau rezeki nak raye kan... hehhe.. gud luck.. =)

Asyi@alasyr said...

wadud!!!!!!!! mne adk nie...
join la dikk... tgk adah sungguh baik hati... kekkekek...trimas kekasih adah :D

ASaDa RyutaRo said...

adah.. buat apa tu? hehehe =P

lalala~

tQ adah.. gud luck jugak. lalala~

M a W a D D a H said...

bulatkocik: hi si bulatkocik..hihi..tak lama lagi kot dok oversea...berangan jap..hehe..

hahaha..si rusa tu memang pemalu..kuikuikui...



iqbalsyarie: hehe..bayangkan jerla ade kat Rusia sambil duk sebelah rusa..hehe



khairul_bariyyah: thanks dear..;)

M a W a D D a H said...

chaon: hehe..thanks..isi masa lapang walaupun tak lapang sangat..hehe



asyi@alasyr: hehehe..asyi takut sampai nak cari wadud...hahaha



asada ryutaro: tgh buat..opss..tengah taip komen ni ha..hehe..thanks..:)

ASaDa RyutaRo said...

macamana macy tiba2 je boleh laju dekat dengan jumlah komen asada? uhh..

M a W a D D a H said...

asada ryutaro: macy wat larian marathon..memang la boleh..hehe

Hairil Rizal said...

Huhu.. join kontez yer.. all the best!

M a W a D D a H said...

hairil rizal: hehe...thanks..:)

Related Posts with Thumbnails