Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, September 5, 2010

Pena bergerak sebelum raya...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Esok pagi aku bertolak pulang balik ke kampung..Orang lain dah selamat sampai, aku baru jer nak bertolak...Terlambat skit...Doakan aku dan member aku selamat sampai ke kampung ye..:)

Terlebih dahulu aku nak mohon maaf pada kalian semua yang datang kat blog ni sekiranya aku ada terkasar bahasa, tersilap kata, mengomen yang merapu2 dan terlampau dan pape lah yang membuatkan korang terasa...Maafkan aku ye...Aku hanya manusia biasa yang lemah dan selalu buat kesilapan...

Bila di kampung, sudah pasti dah payah aku nak berblogwalking dan menjenguk kawan2...Pasti banyak benda kena settle kat kampung tu...Kemas rumah, buat kuih raya (yeke...hehe), sapu sampah, mop lantai, sapu2 sawang, adjust situ, adjust sini dan lain2 lagi la...hehe..kira orang busy gak nie la...hehe..


Aku tinggalkan pantun untuk korang...

Menyeberang ke sana naik sampan...
Naik sampan yang cantik menawan...
Adah di sini ingin mengucapkan...
Selamat hari raya kawan-kawan...

Makan kuih raya jangan terlebih...
Nanti kolesterol meningkat tetiba....
Kalau ada duit lebih...
Jangan lupa bank in untuk adah juga...

Hehehe....SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR BATIN....:)



p/s: rasa macam kosong je....

18 comments:

pRouD2byAyA♥♥♥ said...

huhu~tata adah..selamat blik kg ye..huhuhu kita tgk penyu telur..penyu tgk telur dia...lalalala~slmat hari rya..maap zahir..salah batin xde kottt...lalalala:)

Hairil Rizal said...

Adah, Selamat Hari Raya. Take care!

Jumpa nnti lps raya ok!
Minta maaf salah silap gak kiranya ada ya.

iqbalsyarie said...

hihi...comelnya pantun dia :D
btw,selamat hari raya juga :)

TERBARU: Bayyinat-penjelasan

khairul_bariyyah said...

tgk,jap je kan masa blalu.. baru je ari 2 sembang kate adah lambat lagi nk balik.. =)

tc dear..selamat ari raye.. maaf zahir je,batin xde kot? XD

Nazz@Purple said...

selamat hari raya berhati2 dijalan raya..

Prince Halilintar said...

Adah, selamat sampai ke kg..dan bergembira menyambut raya bersama family tercinta..

HaNTwO said...

awalnya cuti?? hantwo masih didepan laptop bekerja ngan penuh tekun..erkkk hehe..

AngahSayang2314 said...

adah hati2 pulang ke kampung ya..
selamat hari raya...

Syikin said...

Selamat HAri Raya ADAH..Maaf zahir & batin..kalo ade terkasar bahasa..halalkan makan minum yer..x sempat nk jumpe ko sebelum raya..ceria2 selalu..:)

Chaon Cornerz said...

selamat hari raya ada.. semoga selamat sampai ke destinasi..

hillmie said...

pantun sedap ;p
hehehe

Asyi@alasyr said...

samat pulang kg adah huhuhu
tata cyg adah ngat ekekek...
nnt jgn lupe dtg umah asyi ea...

maCy said...

selamat beraya sis..lupa nak mntak no dah takpat wish raya~

HaNTwO said...

selamat hari raya gak pada cik mawaddah...selamat menyeronokkan diri dihari raya ;)

diriku said...

selamat hari raya aidilfitri =]

maisyah said...

ASelamat Pulang ke kg halaman..
Selamat hari Raya...

dee said...

Salam Aidilfitri dari bumi Dublin, Ireland..mkn2 biskut raya tu ingat2lah kami di sini..heheh:)

M a W a D D a H said...

thanks semua..selamat hari raye..maaf zahir batin gak...

senyum2 selalu...:)

Related Posts with Thumbnails