Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, June 3, 2011

Sejuk beku...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat tengah hari semua dan salam jumaat....Hari ni rasa sejuk2 je...Kat luar, walaupun panas, tapi berangin ...Macam duk kat tepi pantai lak....Kat dalam lab ni dah ibarat macam duduk dalam peti ais...Dah rasa macam sejuk beku dah nie...Macam dah tak leh bertahan lama jer ni berbanding semalam...huhuhu...

Minggu ni dan minggu lepas, bermacam-macam tragedi yang berlaku...Macam antara hidup mahupun tak berapa nak hidup...Ntahlah...Hope keajaiban demi keajaiban muncul....

Semalam bos besar balas mesej aku...hehe...Uits...Bukan senang nak dapat balasan dari bos besar...Kiranya aku ni dalam golongan bertuah gak la ni kan....Tapi tue lar, kalau dah berjanji dengan bos besar kenala tunaikan...Kalau tak tunaikan, takut wooo...Takut bos besar marah...Dan risau jugak takut kepercayaan dia pada kita berkurang...Huhuhu...Hope dapat berpegang pada janji...

Sekarang ni cuma sempat publish entry jer..Maaf, dah jarang singgah umah korang...Sebab ada benda yang perlu diselesaikan...Lagipun jangka masa untuk aku buat projek ni adalah amat singkat...Dan perlu bagi tumpuan sepenuhnya....Tapi boleh je kan nak update entry kat sini...cisss...hehehe....

Insyaallah, minggu depan balik ke kampung...Rasa2nya banyak perubahan kat rumah tue...Dan untuk Sabihah, ingat aku nak pergi jugak majlis fiza tue...Mai lah amek aku kat rumah....(ngada2)..hehehehe..:)



p/s: Sejuknya di hari 1 Rejab nie....

10 comments:

aniz said...

mmg sejuk ya amat....gggrrrrr

btw...i tunggu kedatangan u kerumah i..pintu rumah sntiasa terbuka..hehehe awww!

Nasriq said...

kenapa aku tengah panas?




owh... lupa... aku kat site tadi...

zati embong said...

good luck utk project adah 2.hihi

intan suraya said...

kt sini panas je memanjang..:)

Yuni Aisyah said...

aaf juge dah lme x singgh umah adah...huhu..

emieysandra said...

pnas sjuk kne hati2..jgn smpai dmam lak eh^^

Hairil Rizal said...

All the best utk projek tu Adah!

Selamat balik kampung juga!

tehr said...

pagi ini rasa panas pulak kat kuching ni, adah

dah bangun ke? kerja dah siap?

ïêmå å¢klê§ said...

xpe2..
utama kan keje dulu...
pas2 jalan2 blog iema pulak erk.
hihi

KUREKURE COMEL said...

wahhh..sgt beruntung tu...kalau mina kat opis ni dpt email dari bos besau kemain nganjing...sengalkan..hihihi.


nak order kepok se....hihihi...

Related Posts with Thumbnails