Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, October 29, 2010

Terima kasih Lisa Surihani...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Rasa lama giler tak update blog...Ala..baru berapa hari kan...Al maklum lah, sedikit busy kali ni...eh sikit ker busy...Banyak la...Uhuk...Macam2 perasaan timbul...Takut, stress, tensen, bosan dan macam2 lagi la yang boleh membuatkan aku 'down'...Banyak faktor...Cuma kita je kena tabah hadapinya kan...Aku tak kata aku tabah..Aku cuma kuatkan semangat je walaupun semangat nie makin lama makin layu dan makin lama makin luntur...Ibarat baju baru, kalau lama2 pakai, luntur juga...So, bila nak gi beli baju baru nih...Hohoho...Mood untuk bershopping baju, kasut, jenjalan dah agak terbatas...Shopping untuk keperluan sahaja...huhuhu...Bersederhanalah dalam bershopping...Bak kata ustaz aku dulu, wasatiah...Siap ada intonasi lagi ha....hehehe...

 Lisa surihani yang comel...Pak google, thanks...hihi

Oppss...Itu hanya sampingan sajork...Lupa nak cakap...Terima kasih lisa surihani...Kenapa...Mesti semua orang tertanya2 kan...Ahakkss...Sebab lisa surihani membantu aku dalam menaikkan traffik ni dalam minggu nie...Pelik jugak, minggu ni, keyword lisa surihani naik mendadak....


Bukan apa..Sebab minggu ni memang jarang giler2 blogwalking...Nak bukak blog apatah lagi...Kenapa ngan lisa surihani?? Kenapa semua cari dia?? Adakah sebab terlalu cute atau ada sebab lain...hehe..Almaklum lah, dia tengah ngetop sekarang nie...Caya lah Lisa...Sekarang nie pun dia jadi pengacara Mari Menari di astro...Hebat jugak dia ni jadi pengacara...Nampak cute je...hehehe...Tapi memang ketara berbeza bila dia sebut Mari Menari...hehehe...Tak leh sebut huruf R...Tapi itu kelebihan kan...Bak kata lisa....

"Setiap orang pasti ada kekurangan dan kelebihannya yang tersendiri...Tidak semua orang perfect...Terima lah kelebihan dan kekurangan yang kita ada dengan hati yang terbuka"



p/s: Maaf, entry merapu ke laut...ahaksss...sempat lagi wat entry ni walaupun ada keje lain yang perlu dibereskan...Opppssss....:)

14 comments:

LaNuNsepet said...

apsal takdak org carik lanunsepet kat blog ko adah? he3

Miss Mirror a.k.a Sam said...

cantik kan Lisa?? I likee... bertuahnhya lelaki yg berjaya mencuri hatinya.

Hairil Rizal said...

Nape ramai cari psl dia?

Mmg sbb 'Mari Menari' dan satu lagi sbb dia menang Pelakon Wanita Terbaik FFM

Mana Warlord tau? Peminat Lisa la katakan!! :)

Heidi Shafiq said...

peh gile byk keyword lisa..

Encik Gorilla said...

adah... agak-agaknya Lisa Surihani tu nak ke kawen ngan aku...

qellissa said...

kenapa xde org cari lissa? kenapa mesti cari lisa surihani? huargghhhhh..terasa sey.(ape i merepek ni..=p)

Chaon Cornerz said...

keywords mantap tue.. =)

Keyyah said...

yup terima kekurangan dan kelebihan diri dgn hati terbuka...n terima juga kekurangan org lain dgn hati terbuka...sbb tiada yg perfect...

M a W a D D a H said...

lanunsepet: ko lum cukup glamer kot lanun..hehe



miss mirror: memang bertuah..:)

M a W a D D a H said...

hairil rizal: wow..peminat lisa rupanye si warlord...hehe



heidi shafiq: tau xpe..hehe

M a W a D D a H said...

encik gorilla: hahaha..gi la tanya dia sendiri..aku mana tahu...hahaha..

dah ko tanya aku, aku jawab la..."tak kot"...hahaha



qellissa: jadi artis dulu la lissa...baru ade orang cari...hehe

M a W a D D a H said...

chaon: hehehe..



keyyah: semua orang tak perfet..so kita kenalah sama2 terima segala kekurangan dan kelebihan org lain...jangan rasa rendah diri dan juga bangga diri...

hidup kita sama je...

Tomato Gurl's Life said...

keyword mantap!

Asyi@alasyr said...

ha'ah adah.. jodoh 2 ada dah ditangan allah..tinggal nk berikan kpd kita, tapi kita xtau bila...

Related Posts with Thumbnails