Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, October 7, 2010

Masa itu penting....

Assalamualaikum dan salam semua...

Penat..Letih..Lesu...Tak bermaya..Busy...Tak sempat..Lenguh-lenguh badan dan kaki...Plus..Plus..Plus..Tak sempat nak berblogwalking, baca blog, tinggal jejak...Just jadi silent reader yang berjaya je...Tu pun tak berapa nak sempat sangat...Nak baca paper pun dah tak sempat sekarang nie...

Maaflah....Kalau ada masa dan peluang yang banyak, baru la boleh singgah ye...Really have no time...Free time pun just for rest..Malam masih muda pun dah terasa mengantuk dan terus buummmm...Tido terbungkam dengan kepenatan....

Tapi.....
Tak tau la di hari minggu ni camne...Kiranya kalau aku update tu kira alhamdulillah la tue...hehehe...Aku tahu korang rindu aku kan...hahaha..Perasan sensorang jap...Takpe2, kalau ada yang rindu tu, just BUZZ je aku...hahaha..Macam ym la plak kan..ngeeee...Tak pun miss kol means miss u...hahaha...

Ok..Chow dulu..Nak layan blues jap...Blues untuk aku...lalalala...



p/s: Senyum-senyum lah....Senyum itu penawar duka...:)

16 comments:

Asyi@alasyr said...

BUZZ adah da tdo??? mlm masih muda relax la ekeekke
huhu sowi kaco adah jap...
asyi dtg just nk ucap samat mlm kt adah... tata adah :)

iqbalsyarie said...

Fuh..
sapa yang kata dia banyak masa, mmg hebat la org tu :)

Apapun, moga masa berlalu dengan yang baik-baik sahaja ya :)

Entry Baru:
-Insaf sekejap

maCy said...

haaa.. gi mane sampai lenguh kaki. tak pnah lagi bw lenguh kaki..keke


senyumlah kerana senyuman itu yang paling sesuai buatmu :)

Syikin said...

knp aku lum ade perasaan seperti itu? malas masih mengatasi segalanya..adoyaiii...

Hairil Rizal said...

Biarlah hanya ABC yg ditulis.. agar terubat rindu kami ini!

Hahahaha... just kidding

Beri priority pada yg perlu. Itu yg utama.

khairul_bariyyah said...

i baru je miskol u.. dapat x? :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

err aku bzz kat ym je la

Tomato Gurl's Life said...

BUZZ!!!!

watpe sibuk sangat ni adah??

wadud@duad said...

demi masa.. sesungguhnya aku dalam kerugian.. :)
hehee.. jom gi makan eskrem. nanti rugi lak..:p

Syafrizal said...

ye jangan membazir masa..
tapi kadang2 kita tak cukup masa kan

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: BUZZ..BUZZ..BUZZ asyi..hahaha..means miss u...hehe



iqbalsyarie: betul tu kata iqbal..moga masa yang ada digunakan sebaik2nya..;)

M a W a D D a H said...

macy: kalau blogwalking alam maya bukan kaki yang lenguh, tapi tangan dan mata yang lenguh...hehehe



syikin: bangun lah syikin..bangkit lah..jangan malas2...hehe

M a W a D D a H said...

hairil rizal: ABCDEFG..opsss terlebey plak...hihihi..betul tue..bagi priority yang penting dulu..:)



khairul_bariyyah: eh..dak comot miss kol erk..lepas wat entry ni, ramai lak yang miskol..haha

M a W a D D a H said...

brutalsolo: wokeh..hehe



cik tom: BUZZ balik...hehe..ada la..lain kali adah citer k..;)

M a W a D D a H said...

wadud@duad: haha..wadud belanja..lalala



syafrizal: betul tue..masa berlalu begitu cepat kan...

ASaDa RyutaRo said...

nak buzz adah?? tak pernah nampak pun.. uhh.

Related Posts with Thumbnails