Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, October 17, 2010

Terbangtinggitinggi dan En Gorilla...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat berhujung minggu...Hidup biar happy kan walaupun pahit...Telan dalam2 pahit tue dan pastikan kemanisan tu akan keluar...Yarrkk..Maaf, sedang merepek...lalalala...Kata Warlord...Hidup kena sentiasa fun..Memang tak bestkan kalu asyik bermuram durja..Skali skala jom kuar dari kepompong itu dan cuba bahagiakan diri sendiri...;) Nati kita akan jadi lebih awek muda...Senyum2 selalu....

Blog menghiburkan...Ya..blog ini memang menghiburkan aku...Membuatkan aku tergelak sorang2...Kalau orang dari jauh tengok aku gelak sorang2 depan PC, pasti kata aku giler...Lantak lah...Asalkan menghiburkan aku..lalalala...Bukan aku kata blog korang tak best...Memang best giler..Tapi 2 blog ni memang menghiburkan dan mengeletek perut aku...Ahaksss...

Blog sapekah itu...First blog aku nak review blog terbangtinggitinggi dari hamzah ian...Bukan aku nak kutuk dan bukan pula aku nak puji...dah tue...apa?lalalala...Just nak cakap aku terhibur dan mampu aku tergelak sorang2...Kadang2 aku kata 'hahahaha', 'kelako', 'bongok', 'dok senonoh', 'adoi', 'kotor', 'lucah', walaupun si penulis blog beranggapan itu bukan lucah...Otak kuning..hahaha...Waima si hamzah tu citer benda simple je, mungkin cara penceritaan yang kelakar..Ko memang kelakar kan hamzah...Dah2...Jangan gelak kat sini hamzah...Tutup mulut tue nanti masuk lalat...wahahaha...

 Curi banner ko, hamzah...Ko takpekan..Aku tahu ko cool jerk...:p

Tertarik dengan peribahasa beliau iaitu coli getah...Nak tahu klik SINI...Lu memang perfikiran luar biasakan....hahaha...

Kedua adalah dari En Gorilla, catatan abg Jonni...Hi abg Jonni...Ngeh..ngeh..ngeh...Dia cakap bukan citer sebenar yang die wat, tapi aku rasa citer sebenar...Hahaha...xder la...Masalahnya abg jonni ni selalu menayangkan badannya yang seksi sehinggakan menampakkan bulu ketiak...Auuuww...Sungguh seksi you...Bukan itu saje, malahan tido pun hanya pakai spender saje...Aaaaa...Mata aku telah tercemar....hahaha...

Abg Jonni yang terkejut...Dah2...Tutup mulut tue...Maaf, aku tempek gambor ko sini...Jgn marah ea...hihi..

Siapakah En Gorilla aka abg jonni tue?? Ha...korang mesti terujakan nak tengok badannya yang seksi...hahaha...singgah sini....hahahaha....

Alaaa..karikatur je pun...Tak nampak langsung seksi..kuikuikui...Actually aku memang minat ngan kartun2 ni..alaa..yang macam majalah Ujang, Gila-Gila, Apo, Blues Untuk Aku, Utopia dan sewaktu dengannya...Dulu2 memang aku selalu beli majalah2 cenggini...Sebab kartunnya yang kelakar....Pasni leh singgah kat blog abg jonni jer la..Tak payah beli lagi majalah2 lain...Jimat kos..hahaha...Oppss...

Abg Jonni ni pelukis kartun ker? Ntah...Tanya lah dia sendiri...Aku malu nak tanya...hahaha...

Aku pandai gak lukis kartun..Tapi...Kartun perempuan yang cute miut je...Macam aku...hahaha...Sila jangan jeles ok...Tapi memang tak reti nak lukis dalam komputer...hehehe...

Hidup mesti sentiasa gembira...Buat kerja dengan cermat, tepat dan selamat...moga peroleh berkat...:)



p/s: Hilang stress jap...lalalala...;) Errmm...di lab...tengah2 menaip2, tetiba bilik yang tak pasang aircond, terbuka aircond dengan sendirinya...Aiiyyookkk...Apakahh....

24 comments:

hiro said...

baik review blog berilmiah..keh333

M a W a D D a H said...

hiro: hahaha..bosan asyik baca buku berilmiah je...lalala

maCy said...

hiro nak jugak tu.keke

M a W a D D a H said...

macy: hehehe...yeke hiro...kikikik

khairul_bariyyah said...
This comment has been removed by the author.
khairul_bariyyah said...

cube la baca blog ijaicool.blogspot.com
best jugak..gelak guling2.. :)

M a W a D D a H said...

khairul_bariyyah: okeh..akan diterjah..apa?? dak comot gelak sambil berguling2?? xleh bayangkan..hehe

Asyi@alasyr said...

amboi sape erk yg teman adah di lab?? apakahhhhhh haaaaaa nk skodeng adah..
teringat satu pepatah arab..
"kulil haq walauka na murran" berkatalah benar walaupun ia pahit..
yg benar ttp benar..

Keyyah said...

yup mencari bacaan ringan di blog sangat best...hehe

paling xtahan aircond on sdr..jeng3...

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: member adah..pompuan..jgn risau..hihi



keyyah: tau xpe..hahaha..
jeng..jeng..jeng...sib baik ade ser skali..kalu aku sorang2, terus kemas beg balik umh..hihi

hiro said...

tnggu gua buat entri pasal haji,,hii

echah mashuri said...

haha...hamzah tu memang..gelak guling gn dia..tp yang blog kedua tu ecah xpenah lak bc..nak terrrjahhh situu jap..heeee

M a W a D D a H said...

hiro: ok..im waiting...;)



echah: uikss..gelak guling gak si echah nie...ahakss...jom terjah..dia low profile jerk..ahakss..

hani said...

terhibur baca blog tu...

paan said...

review blog aku sekali.hahha

Entri terbaru ->Tag Blogwalking 2010 dari Sue

Hairil Rizal said...

Blogging lagi best dari main FB.
Betul tak?

mcjust.lol said...

eh buat la entry review blog lain pulak. aahah :D

Un Phat Lee said...

mak aiih.aircond terbukak sendiri.
gua pun rase seram nih.grr...

wadud@duad said...

hahahaha... ni mesti tengah borinh atau saje nak lepaskan kegembiraan.. :p atau wadud yang salah? hahaha..

hamzah ian said...

hehe.. kenapa gua tibe2 sengih???

M a W a D D a H said...

hani, paan: :)



hairil rizal: betul2x...hikhikhik

M a W a D D a H said...

mcjustlol: haha..kalau berkesempatan...:p



un phat lee: lu seram, gua lagi lagi seram...hohoho..

M a W a D D a H said...

wadud@duad: saje nak hilangkan stress wadud...:)



hamzah ian: kan..kan...tu ayat 'hehe' tue..dah ia melambangkan sengih...:p

Tomato Gurl's Life said...

hehe...suka la tue hamzah ngan en.gorilla..huhu

Related Posts with Thumbnails