Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, October 20, 2010

Mataku membulat....

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Walaupun agak busy sejak kebelakangan ini, sempat lagi kan aku update...Ni ha..Sebab tengah run matlab software ni ha...Agak lama matlab ni nak simulate, so aku cari alternatif la nak isi masa lapang...Ahakss...Pepatah aku, jangan buang masa....:)

Aku ada satu citer untuk dikongsi bersama...hehehe...

Aku kerja part time...Puas2 kutip duit kat cafe bawah tue, aku naik lab buat keja...Bestkan keja aku...hahaha..
"Berapa kak?"...Nilai2 harga..."Rm3"...Harga nasi + ayam + sayur...Kadang2 panggil aku adik...Wow..Rasa begitu muda dan bergaya....Ahaksss...

Dalam kesibukan dan keenakan mengutip duit ni, alamak...Aku ternampak sesuatu....
Aku terus bermonolog dalam hati...Nak bagitau tak nie...Nak bagitau tak nie...Kalau bagitau, malu plak kang...Kalau tak bagitau??..Errrmmm...

"Berapa ni kak?"...Dengan perasaan gugup, "Rm3.50"...Dia bagi la duit yang diminta...Aku amek...
Oh tidak..Aku tak sanggup nak bagitahu yang....yang....yang....
"Dia tak zip seluar".....Aku yang malu sendiri...Uwaaaa...
Sib baik masih tertutup dengan elok lagi...dushh..dushhh...

Kalau korang duk situasi kat aku nie, agak2nya korang bagitau tak?? Camnekah cara yang terbaik nak gtau..Ngeh..ngeh..ngeh...

Lelaki ni pun satu hal...Lain kali sebelum keluar rumah, check dulu....hahahahaha...



p/s: Tutup...Tutup...Apa yang perlu ditutup.....Hahahaha...Masih tensen tak dapat result agi nih...Arrgghh...

32 comments:

Cik Ubi said...

matlab?..hahaha..anda amik programming jugak ke?..

Keyyah said...

bermatlab di pagi hari juga..

kalo aku kat tmpt ko pn xsampai ati juga nak ckp..hahaha

Asyi@alasyr said...

ish rajinyer adah :) nnt leh tlong yg asyi lak erk....

heehe.. lawak cite adah :) rlex la adah 2 bru ckit kan3... oh tdkkkkkkkkk!!! idup kita xlepas dri ujian kan adah...

platipus said...

aku penah tgk orang tak zip seluar..aku pegi kat tepi die..cakap, burung panas kah?hik hik

Cik Jari said...

heeeeeeeee...segan jugak nak kabo kat org yg camtuh..

selamat berlab-lab :)

Fieza79 said...

aduss nsb bek tk nmpk pape yg lg dasat..hehee

wadud@duad said...

owh!! adah gatai.. hehehehehe..
dah apsal x gtau mamat tersebut.. hahahhaa..
nyaris tertutup rapat..:D

HaNTwO said...

hahahah kenapa pandang kat temapt tu??? kantoiiiiiii heheheh :)

Heidi Shafiq said...

kawal imaginasi ko.. hehehe.. :)

Prince Halilintar said...

alamak..kalau prince pon malu..rasenya baik adah diamkan saje kot..malu die nanti..dan adah lak jgn lah pandang lame2 kat tempat tue..haha

M a W a D D a H said...

cik ubi: ak ah..buat programming matlab..ajar lah saye..huhu



keyyah: matlab yg tensen...
hahahaha...diam2 da la erk..hihi

M a W a D D a H said...

asyi@alasyr: tolong asyi?? pakai matlab gak ker?? ermmm..

hehehe..hidup kita penuh dgn ujian..dan kita kena senyum2 selalu...



platipus: hahahaha..org laki sama laki, ok la ckp macam tu..selamba..kikikiki

M a W a D D a H said...

cik jari: hahahaha..tau xpe...:)



fieza79: dasat erk...hahahahaha

M a W a D D a H said...

wadud@duad: adah tak gatai..tapi xsengaja ter....ahaksss...malu kang dia kalu adah gtau...senyap2 sudah...hehehehe



hantwo: hahahahaha...bukan pandang...terpandang...hahaha

M a W a D D a H said...

heidi syafiq: imaginasi ape nie...arrkkk...hehe



prince halilintar: hahahaha..xpandang lame..kejap je pun...opppsss...hahaha

Syafrizal said...

lepas buang air.. dia terlupa la tu hehe

Hairil Rizal said...

Beritau je. Shian dia...

Huu..main matlab gak ke? Buat apa agaknya tu ya?

M a W a D D a H said...

syafrizal: hehehe...ye la kot...:)



hairil rizal: i pemalu...huhu..
ak ah..warlord main matlab gak ker? leh ajarkan..ermm..buat coding tuk wireless...waa..

Hairil Rizal said...

Warlord main matlab utk buat statistics je...guna dalam proses 6 Sigma.

Mr PenyuBiru said...

naper tak ambik gambor.hehe.. tapi lelaki tu pakai spender kan.

M a W a D D a H said...

hairil rizal: yeke..kire terer gak tu pakai matlab untuk statistik...dasat...



mrpenyubiru: uikss..dan..dan nak ambik gambor masa tuh...nak kena pelempang?? hahaha...
tak nampak spender..nmpk suar x berzip je...terus tutup mata...ekekeke

AngahSayang2314 said...

addah miss uuu muaaahhh ye la angah pun lama tak mai sini kan??? isk..isk...

addah sabar ye.. nanti2 dapat la tuee

echah mashuri said...

ahah..boleh x nak komen sal pak arab kat sini juge?
aduhh..duh sis kalo jadik gn pak arab uh mmg cun2 r kturnan sis nnti..haha...berbesan ye...hihi

eh sal xzip uh mmg mate sis bulat eyy?nakalll yer...hahaaa

Azuan said...

jerit kuat3..kalu boleh pkai mic lagi elok..hohoo

senyap3 sudah..

bulatkocik said...

hahaha..slalunya laki klu tegur pun tak malu..laki nie jenis gentle..bpikiran tbuka...kikiki

tp malu woo klu lupa tutup...aiyaa!!!

Tomato Gurl's Life said...

hahaha..gelak sakan baca entry adah arini...kalau ciktom buat derk je...

Chaon Cornerz said...

dah kelam kabut sangat kot mamat tue.. takpun ade yang senang terbukak.. hahha.. tegor je la.. biar malu sket.. pastu mesti die ingat sampai bila2.. =)

M a W a D D a H said...

angahsayang2314: miss u too..:) tu la..angah busy kan...hehe
itu la..sabar itu pasti ada kemanisannya kan...:)



echah mashuri: sal pak arab, xmo..xmo...hehe..haha..rase tetiba nakal lak ketika itu..ahakss

M a W a D D a H said...

azuan: ssyyhhh..senyap2 ea..hihi



bulatkocik: adakah si bulatkocik pun berfikiran terbuka?? hehe..gentle erk lelaki..leh ar pasni berterus terang..hahaha...(opss..adah pemalu..)hihihi

M a W a D D a H said...

cik tom: buat derk sudeyhh kan..hihi



chaon cornerz: confirm akan ingat sampai bila2 muka adah ni kan...hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

MEMANG ITU GAYA LELAKI MASUKLIN TAK PAKAI SELUAR DALAM... LELAKI JIKA MASUK TANDAS KELUAR BARU TERHEGEH HEGEH NAK ZIP SULUAR... CAYA BEB

Anem arnamee said...

Salam:)

bulat2:P

Related Posts with Thumbnails