Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, March 21, 2010

Yea Yea...Dapat Award..

Ini lah Award nya....

First time dpt award nie...Errmmm..Nice...

Here are the rules to accept the award :
1. Thank & link the person that gave you the award
Terima kasih bnyk2 kat Cik Gadis krn bersush payah menghadiahkan award ni kt saya...Sgt2 terharu n excited...Hope bagi la lagik pas ni okeh...:)

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
Errmmm....Sape ye saya nk bagik??Of course la yg selalu menjengah blog yg xseberapa ni...dan yg sporting giler tau....Nama yg di tag ni mmg bertuah ah...

   Z
  Wan Hazel
  Yaya
  nadiah daud
  Aku


 3. Contact said Blogs and let them know they've won the award


Settle
4. State 7 things about yourself.


1 --> Suka buat benda yg saya suke, yg saya tak suke mmg tak suka buat ah..Tapi kalu dah terpaksa dan bende tu bg benefit dan important mmg terpaksa buat gak la...

2 --> Tgh further study...Ermm..Ntah bile ntah nak hbis..rase diri ini dah tua plaks...hehe

3 --> Ada tanam pokok bunga, cili dan ulam raja kat depan umah...Skrg ni pokok bunga dah berbunga...pokok cili dah berbunga n pokok ulam raja kecik lagik..baru nk membesar...tak sabar nk tgk pokok2 tue membesar dgn sempurna...

4 --> Sayang famili saya...Kalu xder diorang siapa la saya...

5 --> Suka kucing meow meow...tp xsuke cium...suke belai2 n ckp2 ngan kucing jerk...hihi

6 --> Skrg ni rutin harian, pergi lab, buat research, blogging n klik2...hehehe...

7 --> Like to make a new friends..Sbb leh share new idea n things...

Ha...Okeh...Dah selesai...Ni la pengakuan jujur ku di pagi hari ni...Lega... :)

5 comments:

unniesya said...

bestnyer dpt award..hehe

Anonymous said...

Cool..

Try this blog,read few entries..i found it very funny and interesting!

www.fdausamad.blogspot.com

Seriously!

M a W a D D a H said...

best...best...:)

CikGadis said...

hehe.
adah ni umor brapa?
nk pggil akak ker?

Aku said...

Thanks ye Cik Mawaddah... :-)

Related Posts with Thumbnails