Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, March 26, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..

Hi..Hi..Hi...

Dah lama dah aku tgk entry ni kat blog Lelaki ini, blog kawan2 terdekat dan blogger2 yg lain...Tup..Tup..aku dah terlintas apa yg perlu aku bt dan faedahnye bile aku dpt RM 100 tue...

Ni ha duit die..Nah tgk2..Siap ade cop Lelaki ini lagi ha..Ekslusif tue...


Bkn senang2 jer tau nak dapat duit nih...Kena masuk contest...Ala citer jerk la apa yg korang nak buat kalu dpt RM100 ni...Syarat2 die buat entry bertajuk seperti di atas iaitu - CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..Bab kata penaja, "Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la". Then

Sertakan banner di atas & backlink ke entry ini.

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.04.10

Kalau dah join, sila tinggalkan pesan & URL blog anda di kotak comment..

Hadiah


Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda

Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda

Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda

Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda
Wow..contest ni betul2 menaikkan semangat aku....sebab RM100...Oh RM100...Dtg la padaku...(Dituju khas bt penaja)....Hehehe...

Aku bukan nak demand tinggi2 sgt kalu dpt RM100 nie...Aku just nak bayar duit umah sewa jerk utk bulan ni...Uwwaaa...Aku dh kurang duit..Nak kate xder duit, xbaik ah tipu kan...Tapi sekurang2 nye kurang la sikit beban aku bulan nie...Dah la dgr kata duit elaun utk bulan depan dah tak de...Hope ade la...Hope and Hope...Itu jerk la yg mampu aku katakan...Moga Allah membukakan hati Lelaki ini tuk bgi duit kat aku... :)

3 comments:

puteri cahaya. said...

betul ke.. sok tarikh tutup neh.. sempat lagi puteri joint... hehehe. bole ker?

M a W a D D a H said...

sempat lagik kalu puteri nak join...sebulan lagi tue.. ;)

puteri cahaya. said...

hehe.. tq3.. nnti ade mase puteri buat contest tu, puteri now busy dgn test..

Related Posts with Thumbnails