Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, March 22, 2010

Kena Tagged...Ayyarrkk...:)

Salam semua....Pg2 yg indah ini, kena tagged oleh Sakira.. Thanks to Sakira sbb saya kena tagged...Bangga2...Kembang kempis lubang idung ku..:)...

1) Siapakah diri anda di rumah ?
Saya ank kpd Muhammad bin Chik yg baik, kakak kpd Nurul Najmi, adik kepada kakak dan abg yg ramai,  mak saudara yg baik, penyayang, klakr dll (yg baik2 je...:))...dgn umor yg nk kate tua tak tua sgt nk kate muda xmuda sgt, anyway dh ada 18 org ank buah.

2) Siapakah diri anda di samping rakan ?
Saya adalah saya..suka gak sakat rakan saya...suka hepi2...hehe

3) 5 benda yang anda idamkan tetapi belum tercapai.
--> Duk umah banglo..
--> Ada kereta sendiri (pakai duit sendiri mmg syokk)
--> Henset baru dan terkini
--> Nak cuti2 kat pulau...sye suka pulau..
--> Kawen...(lmbt lgik tuh)


4) Siapakah nama pasangan anda ?
Xderk..

5) Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
 Dah kalu xderk...mmg xderk ah..xderk cite...:)

6) Bila tarikh anda couple ? 
Dah lame berlalu...

7) Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda ?
 Ayarrkk!!


8) Lagu tema cinta anda. 
Errrmmm....

9) Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda ?
Apa ye...

10) Tag 10 rakan anda yang lain.

--> Z (kwn serumh, seangkatan, yg ada ngan saya skrg)
--> Para para sakura (teman blog aka sekg)
-->Mus (teman blog yg sporting)
--> Lelaki ini (teman blog ada kaitan ngan Hummer)
-->Wan Hazel (teman blog yg page cun ngan gambr)
-->Yuka (teman blog yg sporting gak)

Xtau dh nk tagged sape...sbb sumenye sporting...huhu...

7 comments:

si para para said...

ayaa taggg..hehe akan di usahakan...thx

sweeTSour said...

ayarkk kena tag ke..ermm nnt sy buat k..muahzzz

Lelaki Ini said...

tag je semua.. :D

Wan_hazel said...

ambik tags nie...hahahha...

M a W a D D a H said...

hahha...

korang budak baik...terima kasih la sbb amek tag tu..

tahniah tuk korang...:)

mega leecher said...

hi
thanks for visiting us

keep visited to us and follow
www.megaleecher.cz.cc
www.myfunn.co.cc
ok

najmu said...

aiyoo.. nameku pun ade.. hihi

Related Posts with Thumbnails