Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, March 20, 2010

Morning2 (Sambungan Part 2: Lepak2 n Santai2)

Morning...Morning....
Mulakan ucapan kita dgn alhamdulillah sbb kite masih boleh bernafas lg kt dunia ni...
Before tunggu air panas msk kt dapur tue, baru teringat balik pasal cuti2 n lepak2 ngan member minggu lepas...Tak sempt nk upload pic ari tu...Story belum tamat lagi...hehehe


Hari kedua iaitu hari sabtu minggu lepas, Ben ajak la aku n D g bnyk tempt kat Klang n Shah Alam...
First, mula2 ingat nk la mkn tgh hari kt steamboat..tp tutup plak sbb sblm ni bkk tgh hari, tp ni start bkk kul 5 ptg...So utk menampung perut yg lapar ni, Ben ajak la g mkn kt kedai mkn...nama ape ntah tmpt mkn tue, tp best gilerk ah...Lauk2 nya memg bnyk giler n membuka selera aku...Kirenya kaki mkn jgk la aku nie...Ben suh aku n D, mkn ringan2 je, tp apakan daya..nafsu mkn melebihi segalanya...wahahaha....

After mkn2, singgh jap kt kedai Cash & Converter..Ben kate die suke g tempt nie..Brg2 yg dijual menarik n unik....So gi la usha2 kt situ...

Opss..Lupe nak citer, before kitorang smpai kt sini, on da  way, jumpala sebuah kete Hummer yg meluncur kt jln..Ben suh la amek gambo sbb die kate bkn senang nk jumpa kete ni kat Malaysia dan hanya artis2 Hollywood jerk pakai kete ni..So sempat la snap2 satu dua pict..

 Cantek kan Hummer ni....

N then after kitorng mkn2, kitorng lepak2 la kt Sunway Piramid...Anyway, aku first time sampai sini, kire excited gak la sikit2...hehehe...

 N bnyk2 lg2 gambr menarik...

Mkn2 di Sunway Piramid..Ringan2 jerk....
  Minum air peel fresh slps kepenatan berjalan...N kitorng mencube mknan korea ni...Tako Tao..Best tue..Jgn risau sbb sememangnya Halal ....        

Kitorng pon pulang la ke rumah Ben dgn hati yg gumbira walaupun penat... ;)                                     

9 comments:

Lelaki Ini said...

Hummer putih tu kalau x silap la plet dia JLC **..owner dia cina, tinggal kat Taman Molek, Jb..kalau x silap la.. :D

M a W a D D a H said...

Haa....

Dasat ar awk leh cari sape owner kete tu...tp kalu xsilap rasenye mmg plat J = Johor...Respek sama lu...:)

nurul najmi said...

suke2 takoyaki.. sedap2

Lelaki Ini said...

tau sebab tinggal 1 taman.. :D
tp x tau mcm mana dia kaye sangat sampai mampu pakai Hummer..
rasenye kt sini dia sorg je yg pakai hummer kaler puteh..

M a W a D D a H said...

dasat la die tu...msti hari2 awk sll tgk kn..hehehe..kt tmn awk la kate kan...:)

M a W a D D a H said...

najmi: ooo..dh mkn rupenya tako yaki tue...

Lelaki Ini said...

cina maa..duit banyak, apa mau helan..

rossoneri said...

haish, rindu plak nak mkn tako tao tuh...

najmu said...

mst ah makan doh.. kt jusco byk jual

Related Posts with Thumbnails