Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, August 18, 2011

Sayang itu penting.....

Salam semua....

Moga semua masih ceria2 di bulan ramadhan yang mulia ni....Ada yang turun berat badan tak? Ke makin naik? hihihi....Pelik tu kalau makin naik...Ker tak pelik...:p

Hari ini aku nak kongsikan video untuk korang semua...Very2 sad...





Pengajaran: Walaupun ayah kita ada kekurangan, tapi sebenarnya dia sayang kita....Cuma kita tak nampak jer SAYANG dia tu pada kita.....Dan juga sayangi lah diri sendiri.....

Abaikan iklan yang last skali tu...Tapi memang penting pun kita ada insurans....


p/s: Saya sayang ayah saya...:)

11 comments:

imam muda said...

Sanyangi ayah kita setiap masa dan keadaan, xperlu tunggu hari bapa kan..
salam Ramadan :)

Prince Halilintar said...

betul la..simpati n sedih tgk video ni..tapi rupe2nya die nak promote iklan insuran ...

sayangilah keluarga sendiri..

si para para said...

sayu hati tngok eklan ni....

M a W a D D a H said...

imam muda: xperlu tunggu hari bapa...hari2, hari bapa...hehehe...salam ramadhan jugak..:)



prince halilintar: itu ler...insuran rupenye...hikhikhik...



si para para: sama ler...

Mario said...

waaaa...sedih iklan ni...

nabilah_2908 said...

ada air keluar dari mata saya lepas tgk video ni..kenapa eh...? huhuhu....

thailand kalau buat iklan mmg best...bila sedih...mmg terkesan di hati....bila lawak..mmg lawak habis.. ;)

zati embong said...

jat menangis tgk vid ni~

yusuf mujahidin ™ said...

teringat lagu dance with my father - luther vandross

Siti Arfah said...

Em mmg sdey. T_T. Sy pn syggg sgt3 kt ayah sy.

Hairil Rizal said...

Oh, ini mmg mengharukan...

:(

bunga said...

bunga tetap jer berat..heee

Related Posts with Thumbnails