Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, August 23, 2011

Cerita satu malam...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Huhuhu...Lame tak ber'update'...Hurmm...Nak update apa ye...Pikir jap...Pikir jap...Ku tahu silent reader merindui coretan ku...Hahaha...Tett...

Ok la...Ni cerita hari minggu lepas...Aku and geng2 ex-BENT berbuka puasa kat Coffee Village kat Putrajaya...Wahh, sanggup tu turun dari Melaka...Clap...Clap untuk aku dan Cik Keyyah sebab berjaya juga sampai ke sana...Bersusah payah mengharungi onak dan duri untuk sampai ke sana...Takde maknanya...Duk dalam bas diam2...Alih2 dah sampai...Kejap jer pun...Kejap kejap pun lama jugak...:p.

Thanks pada yang sudi belanja...:) Peace...Seronok berbuka puasa ngan kawan2 lama...Tapi...Aku terkedu...Diorang dah ada anak...Huhuhu..Aku cuma bawak anak tekak (ayat nana) dan anak rambut jer..hehe...Aisshhh...Diorang dah melalui fasa itu....Dah kawin...Dah bertunang....huhu..

Gambar? Hurmm...Tak yah la...Ekceli tak amek gambar pun...Gambar2 semua ada dalam kamera orang lain...Kamera henset ku tak canggih..So, dia duk terletak la dalam beg diam2...:p

Kemudian, pergi la satu tempat ni...Apa ntah nama dia erk...Tapi, first time rasa air "Coffee Arabican"...Langsung tak boleh masuk dalam anak tekak...Letak buah pelaga (bukan pegaga, ok...hehe)...Macam sup, air tu...Bajet ingat kaler hitam...Dah namanya coffee...Sebagai pengajaran, nama aje coffee arabican, tak mau order dah....Kecik, duk diam2 baca entry aku nie...:p.


Thanks kawan2 yang sudi datang...:) Tahun depan ntah la aku dapat jumpa/join korang lagi...huhu...Mungkin ni Ramadhan yang terakhir buatku...Mana nak tahu....



p/s: Prince Halilintar...Kad raya dah sampai...Thanks ya...Ekceli tu first time dan first dapat kad raya melalui abang posmen tahun nie....Suka sangat...Lagipun sebab ada terselit gift kat situ...Takper la takde duit raya pun asalkan ada gift....hehehe...Tq...

p/s: Kalau lah kita tahu malam Lailatulqadar tu bila.......

6 comments:

Prince Halilintar said...

Allah swt xberitau kerana mahukan hamba2Nya berlumba2 mengerjakan ibadah untkNya dan mendapatkan ganjaran yg dijanjikan itu..

p/s:da dpt ek..best tak?pasni jgn ungkit2 lagi prince xkasi adiah taw..haha

Tukang Karut said...

raya ni tak nak tukar henpon bercamera yang canggih ke? tak ada la duduk diam2 dalam beg jea...

alongxp said...

haha...tekak org melayu nak masuk tekak arabic, mmg ssh ar... cam puasa tahun lpas, g berbuka kat area ampang,makan kat restoran arab,makan nasib ngan kambing,tp set die xde ape2 kuah... pergh...cam seksa lak nak menghabiskan kan?hahaha

zati embong said...

jat kan kalau bulan puasa xberani nk try tau bnda2 yg xbiasa makan ni.2yg hari2 makan nasi kukus,n hari2 kena bebel dgn ofismate sbb layan nasi kukus je.

M a W a D D a H said...

prince halilintar: betul2..betapa bertuahnya org yg berjumpa dengan malam lailatul qadar tue...

mesti la best dapat kad raya dri prince...kena balas ker nie? hihi..xungkit dah..xungkit dah...haha



tukang karut: xde plan lagi la nk tukar henset bru bt masa skrg...hehe

M a W a D D a H said...

alongxp: hahaha..tue la...aisshhh...xkena pulak ngan tekak kite...xbiasa kot...hehe



zati embong: patut la jat kurus...makan nasi kukus je...hehe..

Related Posts with Thumbnails