Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, July 24, 2011

Penangan Angry Birds...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Lama betul rasa tak berceloteh kat sini....Asyik entri ekspress jer...Takpe kan...Asalkan bermanfaat untuk semua...Hehehe...Tak sure la nak kata busy ker tak tapi tue la perasaan nak meng'update' blog tue sedikit rasa malas....Ngeeee....

Actually baru2 ni baru jer lepas siapkan crochet amigurumi geng2 dari angry birds...Sebab ia sangat2 la cute, tetiba perasaan nak crochet menda alah tue....Hehehe...Dah lama dah femes...Nak2 orang yang dah ada iphone...Lagi la tahu kan....

 Karakter-karakter angry birds...Weeeeee

Amek dari blog aku satu lagi...Kat SINI...

Main game angry birds ni sangat best plus geram sebab si vavi tue kadang2 agak sukar nak mampuskan dia...Kebal....Hehehe...Mula la sebut 'vavi'...Teruk betul mainan nie...Dusshhh!!! Yang seronoknya ialah ia boleh membuatkan kita berfikir untuk mencari solution macam mana nak mampuskan vavi tue...Haaaa...Jangan memain ngan angry birds ni....Memang angry...Ritu pernah research skit la kan pasal angry bird nie dan ia memang wujud la burung2 nie..Dan ada spesifik nama....

Jom la tengok video kat bawah ni...Memang cute giler....hehehe...




Memang tak habis level lagi la game nie...Malas nak start main lagi...Takut kalau concentrate main benda nie, duk fokus main menda nie jer...Naya den....



p/s: Aauuummmm....Malaysia vs Singapore pada 28 Julai nie...Hope Harimau Malaya menang la di gelanggang sendiri....Aaauuummmm!!!!
p/s: Sorry, lama tak gi lawat kengkawan....huhuhu...

14 comments:

Abang Jonni said...

harharhar... tu la... selsema angry bird tengah merebak sekarang nih...


aku tak pernah main lagi game tu... huhuhuhu

tricksrex said...

hahaha
dah start maen takleh berenti woo

kekekeke comel!

miszatie said...

k dis is really cute..i kenal angry bird pun from my bf..:)..nice!!

Sabihah said...

huhu..aku pun dok brani nok main game nih..dok masok ah aku kat rumah..hahaha

Prince Halilintar said...

nak satu boley...cute lar..hehe

prince pun xmaw terjebak dlm game tu nnt asyik leka je duk main..hehe

M a W a D D a H said...

abang jonni: bukan setakat selsema...mau nak demam gamaknya...hihi..tak yah main lar..takut ketagih...hehehe



tricksrex: tau xpe...kadang2 kalau main bnyk, asyik xlepas jer, kadang2 rase geram gak...hehe



miszatie: kannn....cute kann...:)

M a W a D D a H said...

sabihah: kalau leka sgt dok berasap ar dapo...hihi




prince halilintar: errr...nak pe prince...hihihi...prince pun minat main game ni?? konpius...hahaha

Edy Zaidi said...

angry bird mmg terbaik..memang ketagih

Tukang Karut said...

burung marah... burung marah... sana sini cerita burung marah... best sangat ke?

qellissa said...

gile i main menatang ni Adah..skrg semua level dah complete, rio, season semua dah complete..cuma yg coming soon je x complete lg..tp pas ni x mo main lg..sampai nak tido pun ngadap benda ni..memang sgt addicted

bunga said...

bunga xpernah main g..hehe..

yah..jom kita sama2 sokong malaysia..yahh..yahh..

Mr iz said...

tu la pasal aku pun astik dengar burung marah je sekarang ni...he he he... kalau burung merah tau la aku...he he he

ïêmå å¢klê§ said...

comeynya..
memang geram la sebab xlepas..
kadang2 bird xcukup rasanya nak hapuskan vavi 2..

si para para said...

aummmm.. comel bend atu...tapi game dia tak pernah main pun.hehe

aummmmmm.. harap malaysia menang kat tempat sendiri..

aummmmmm..lama tak singgah sini
:)

Related Posts with Thumbnails