Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, July 8, 2011

Makin lama makin rabun....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Salam awal pagi dan salam jumaat semua...Pejam celik pejam celik, sedar2 dah masuk Julai dah...Rasa macam sekejap je masa berlalu....Hurrrmmm....

Mata aku...Terasa makin lama makin rabun...Rabun, xder la rabun sangat sebab leh still nampak...Tapi bila ditambah dengan silau, tu yang teruk tue..huhu...Makin lama makin dah tak nampak dah muka orang...Muka orang? Usya ker? hihi... Dah tu asyik duk mengadap pc jer keje aku, camner tak rabun....Eh, ada je yang mengadap pc tak rabun....Errrkk...hehe...

Sekarang dah tak sure orang tu pandang aku ker orang lain....Hahaha...Adoi la...Teruk bebenor...Ade je kisah di mana aku silap senyum kat orang....Ingat member sendiri, bila dah sampai dekat tue rupa-rupanya orang lain....Sampai berkerut muka dia pelik sebab apa aku senyum....haha...Dah tahap kritikal nie...

Tak syok betul tak leh tengok ekspresi wajah orang bila bercakap....

Dan sangat kritikal dan sadis jika orang tue senyum (tak kisah la dari jauh atau dekat..) kat kita tapi kita buat macam biasa2 jer sebab dah kita tak nampak...Confirm di cop sombong....kekekeke....



p/s: Kadang2 rasa malas pakai spek...Berat hidungku nak menampung spek...:p
p/s: Celoteh di awal pagi....lalalala

10 comments:

wadud@duad said...

blogger tegar la katakan..
hehehehe...

Nasriq said...

pakai je la spek... tak pun contactlens...

Aniz said...

adah..aniz pun sama...rabun dah makin teruk..pkai spek malas, kalau tak pakai x nampak plak..hadoi....

Cik Ezy said...

pkai contact lens la..
kalo xnk pkai spek..
hehekk

zati embong said...

samalah kita adah.mula2 rasa terang.tp lama sgt hdap pc,bl pndg ofismate rasa pedih mata n kabur smcam je.

asnizapunye said...

tau takpe.tak suke pakai spek.sabar jelah :D

NAJMU said...

pakai la spek mek oiii... selesai masalah

ASaDa RyutaRo said...

pakai lah spek.. biar jelas penglihatan tu. ade plak malas2 nak pakai spek ea..

july adalah bulan yang paling best dalam setiap tahun. hehehe :D

bunga said...

sama la ngn bunga..makin rabun..hehe..tapi xpernah pakai spek..sebab bunga mmg xsuka pakai spek..geli hidung..hehe..

.m y z. said...

haha angah punya power kiri+kanan=800. lagi tinggi kot. lagi tak nampak pape. haha. lain kali pesan kat member 'kalau aku tak pakai spek, jangan tegur sbb tak nampak'. haha XP

Related Posts with Thumbnails