Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, October 8, 2011

Pilihan...

Kita...
Sentiasa ada pilihan...
Cuma belum tahu...
Adakah pilihan itu...
Betul atau salah...


Ada pilihan itu kita nampak lurus je jalannya...
Ada juga pilihan tu berbelit dan sukar untuk kita tempuhi...
Kadang2 kita fikir kita tersalah buat pilihan...
Dan kadang2 kita fikir, yes..aku sudah buat pilihan yang terbaik...
Kadang2 kita pening dan buntu dengan pilihan kita...
Serba salah..
Sedih...
Gembira...


Dan apa jua pilihan kita...
Haruslah kita hadapi dengan tabah...
Tenang...
Sabar...
Dan cuba buat yang terbaik dengan...
Pilihan yang telah kita lakukan....


p/s: Lompat2, nyanyi2,tido....Mungkin itu adalah ubat stress? Hurrmm...

11 comments:

tricksrex said...

baru buat entri pasal pilihan minggu lepas

yup
buat yang terbaek dengan pilihan yang kita lakukan

CIK TOM said...

selagi kita xpernah berani untuk memilih...selagi tue kita takkan tahu samaada pilihan yg kita buat tue betul or salah..

miss u adah!!!

Tukang Karut said...

membuat pilihan memang perkara yang menyakitkan kepala...

zati embong said...

bila kita kena buat pilihan of course kita akan plih yg terbaik,cumanya kdg2 kita xtahu apa yg kita anggap terbaik 2 pilihan yg slah.at least dia mengajar kita smthg kan.

Mr iz said...

ye betul kata kata cik addah tu ...saya dengan ini mengistiharkan yang saya mengangkat kedua belah tangan tanda setuju sesangat...he he he

alongxp said...

pilihan?mmm... bila dah tua2 ni exam selalunya a,b,c,d,ssh nak buat pilihan,kalau subjektif senang, pilihannye jwb atau tinggalkan... hahaha(saje je nak spam hehehe jgn marah)

maCy said...

stres awat?

Aniz said...

life is all about choosing.....=)

Prince Halilintar said...

banyak pilihan kite putuskan dlm hidupkan...

NasZ said...

setiap orang ada pilihan, nilai dan tentukan sebelum buat pilihan.

MOHD NASER.com

anamizu said...

PILIHAN sentiasa ada..
kite je kene berani :P




slm kenal,
cik ana

Related Posts with Thumbnails