Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Saturday, October 15, 2011

Ketagih ke...

Assalamualaikum dan salam semua....

Apa khabar semua...Hope sihat2 sentiasa...Lalala...Kalau tak sihat, apa kata jom kita senam robik...Exercise skit...Keluar peluh...Sihatkan badan...Tengok youtube sudah kalau malas sangat nak kuar...hehe...Tapi keluar lagi la baik, sebab dapat hirup udara segar, melihat permandangan yang hijau dan tak dilupakan juga, dapat cuci2 mata...Tetttt!!! (Lama sudah tak cuci mata) :p

Satu, dua hari ni dan minggu depan, aku kena siapkan task aku untuk achieve my target...Yeehhaaa...Hope dapat la capaikan...Harap dan berharap...Tak mahu dah delay2 lagi...Terasa masa yang lalu amat2 lah membazir...Tapi yang lalu biarlah berlalu dan fikirkan apa mungkin akan berlaku pada masa hadapan...Hurrmm...Hidup perlu diteruskan selagi nyawa dikandung badan...:)

Tajuk sedikit lari daripada topik...Ketagih...Dalam minggu ni asyik nak minum neslo aje...Ketagih kah...Kadang2 tu kalau minum kopi dalam minggu tu, adalah minggu tu asyik minum kopiiii jee....Then, bila tukar menu lain...Neslo misalnya...Neslo je la...Sedappp kottt...Bila lidah mula tergeliat dan sengal2 tak mahu dah, mula la cari yang lain pulak...Macam makanan la...Bayangkan kalau asyik makan benda yang sama je dalam seminggu...Pasti jemukan...Sib baik tak ketagih makanan 'fast food'...Mahu naik berkilo kilo berat...Tak mo..Tak mo...Badan tak sihat...Otak lagi lah tak cergas...



p/s: Kalau anda stress, jom kita lompat bintang...Satu...dua...tiga...Lompat!!! haha...Good girl...

9 comments:

Keyyah said...

gud girl..hihihi

Prince Halilintar said...

lame tunggu adah update.......

prince nk lompat harimau bintang boleh???hehe

alongxp said...

standard la tu... saya dulu pn camtu gak,sampai satu masa,dah xde idea dah nk minum ape,tgk org meja2 sebelah, tgk air apa diorg minum,pastu tanya waiter tu"bang,org tu minum air ape?saye nak yg tu gak"hahaha

Tukang Karut said...

aku ketagih air suam jea...

DALILA said...

ketagih nak ada pakwe bila? hehe
adah, cari aku pakwe sorang..yang baik n syg aku ;p

teratai said...

minggu ni kena minum air suam je...nasihat doktor sbb suara dah tak ada!tp dpt cuti hari ni doktor kasi........bestnya duduk rumah:)

Aniz said...

neslo.....yummie!!!! rasa nak minum skrg jgak! yummie!!!!

bunga said...

bunga dulu ketgih sekarang dah bowing..hehe.e..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Yes!! Mari kita melompat! Kalau dpt jogging keliling tasik tentu best kan Adah.. sambil2 menghirup udara segar. Lama MM tak buat.

Related Posts with Thumbnails