Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Friday, October 7, 2011

Cuak sekejap...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat berhujung minggu...:) Moga ceria2 selalu...Apa plan cuti2 dua hari nie...2 hari je pun...Aku cam bese...Duk rumah goyang2 kaki sambil2 buat pape yang patut...Layan hobi best jugak kan...Sib baik hobi aku ni yang membolehkan aku duk umah je sambil melayan movie...Muehehe...Mahu lihat apa hobi aku...Apa yang ada kat sini.  Klik SINI...

Cuak sekejap....Hurmm...Takdelah sekejap mana...Lama la jugak...Dalam 12 jam camtu...

Sebab...Henset aku pengsan sekejap...Awal2pagi, sedar2 je...Terus capai henset...Nak tengok jam kul berapa...Kalau awal sangat, tidur balik (buruk perangai)...Kalau lewat sangat sampai dah cerah, mula la kan kelam kabut bangun pagi...Tapi tu la...Tak hidup plak henset tu...Nak kata habis bateri, baru je cas petang tu...

Mula merangkak dalam kepekatan gelap...:p..Bukak lampu..Tengok jam atas meja....Aiseh..Baru pukul 4:30 pagi...Lebih kurang cam tu la...Akibat daripada terkejut sebab henset rosak, terus jadi segar bugar je mata nie...Bukak pc, internet, layan je la mana yang patut...Hurmmm...

Huhu...Henset pun pandai bergurau...Bukan apa...Takde duit nak beli henset baru...Uhukk...



p/s: Panjangkan lah umur henset ku...kekekeke...
p/s: Oh ya...Pasal entry konvo sebelum, actually bukan aku yang konvo...Member2, junior, senior, lecturer, anak buah dan graduan2...Ngeee...

6 comments:

Tukang Karut said...

beli je la baru...

tricksrex said...

ni dah ok ke lom adah hp tu?

emieysandra said...

slagi buleh mesej & trima col..gune jer, ehehe :)

Mr iz said...

nanti sampai tu rezeki nya tu ...he he he he... nak buat camana ye tak.... ntah ntah battery dia dah sampai ajal...boleh jadi gak tu...he he he

M a W a D D a H said...

tukang karut: enggak ada duit...sponsor boleh? hihi



tricksrex: dah ok..:) hepi sangat...



emieysandra: btul2..tapi yang henset ni ritu dia nyer problem memang xleh on langsung...huhu



mr iz: hehehe..bateri ok lg..:)

CIK TOM said...

jaga hp tue baik2 ;)

Related Posts with Thumbnails