Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, September 6, 2011

Entry pendek, ayat pendek...Penuh makna...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Raya..Dah seminggu dah..Sekejap je...huhu...Mula rutin seperti biasa...Malas nak daftar...Waaaa..huhuhu...Blurr..Kosong...Phewww...

Raya...Member kawin...Member tunang...Member dah pregnant...Member dapat anak...Tahniah!! :)

Raya...Macam2 dapat...Pengalaman baru...Kuih baru...Makan banyak...Perut buncit..Tabiat makan yang buruk...Berat naik...

Raya...Puasa bulan Syawal...2 hari lagi...Tak sabar nak habiskan...

Raya...Jemputlah aku gi rumah terbuka ye kat Melaka nie...hihi...Kat sini raya sebulan...hehe...



p/s: Karangan pendek yang pertama...Muehehehe...Confirm fail kalau dalam bahasa melayu penulisan...kehkehkeh...Pendek dan tak cukup satu muka surat...Chow...:p

13 comments:

Prince Halilintar said...

prince kambali seperti normal balik la...rindu plak bln Ramadhan yg baru berlalu..bila adah nk wat open house ni??

Lynn said...

huhu..betullah..raya ketiga dah ade jemputan kawen dah..huhu

Bunga api dan aku

CT said...

Selamat hari raya

Jom jemput ke blog kita http://batulesung.blogspot.com

Ezy Chiaki said...

bestnye raye sebulan.. kat cni meriahnye bile raye enam je..
lps tu xde dh raye2..

maCy said...

raya sebulan. nak duet raya :p

M a W a D D a H said...

prince halilintar:tu la..rase rindu bulan ramadhan..huhu..adah xwat open house..prince la wat..hihi



lynn: tu la sebab hari raye kan semua balik..sebab tu org buat mase tue...



ct: selamat hari raya gak..:)



ezy chiaki: ye la..raye pun sekejap je kan..hehe..ade lg raye..raye haji..hihi



macy: meh la dtg rumah..jamu kuih raye...hehe

qellissa said...

Selamat Hari Raya Adah, rasa mcm sekejap je kan da seminggu raya...

zati embong said...

karangan pendek dgn kata kunci Raya

Tukang Karut said...

raya dah selamat dah sambil usap2 perut muncit... hoho...

emieysandra said...

huhu..mcm2 raya ni, tp bile balik melaka..xleh pk sal raya sbulan daa..esaimen menunggu lak =.="

MR. SYAH said...

bila plak giliran adah nk buat nasi minyak.. hehe..

Edy Zaidi said...

salam hari raya ke-9..

betul tu...ramai betul kawen masa raya ni

Hairil Rizal said...

Salam Syawal ADah!!

Entri pendek, tapi lama pakcik tersengih membacanya :)

Related Posts with Thumbnails