Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Tuesday, May 28, 2013

Anti Kanser, Anti Penuaan, Gout, Awet Muda, SLE, Diabetes, Darah Tinggi : Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan salam semua...

Semoga sahabat2 semua dalam keadaan sihat dan bertenaga...Jom sihat...:) Baru je lepas joging...Tadi...hehe..Sedikit semput la sebab dah lama tinggalkan aktiviti joging dan bersukan nie...Bila ada teman yang ajak, baru lah rasa bersemangat balik...Kan....:)

Hari ni nak bagitau kelebihan dan istimewanya Vivix daripada produk Shaklee nie...Memang sangat2 teruja akan produk nie...Sebab?

Ia merangkumi keseluruhan kesihatan kita dan juga membantu dalam penyembuhan penyakit-penyakit kritikal/kronik seperti kanser, gout, sakit jantung, darah tinggi, sakit berkaitan dengan saraf, strok, SLE, diabetes dll dengan izin-Nya...Ingat tu, dengan izin-Nya...Insyaallah...Banyak2 kan berdoa pada Allah supaya tuhan kita makbulkan permintaan kita dan memberi kesihatan yang baik pada kita...Aminnn...Kita hanya berusaha...Apa itu Vivix?

Vivix adalah minuman campuran botani (Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah, dan Lobak Ungu) yang merupakan revolusi terbaru dalam di dalam pemakanan polifenol.  Ia adalah minuman unik kerana ia mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  Memang terbaik!

Testimonial Vivix?

Ramai yang mengalami penyakit kronik telah mencuba dan hasilnya memang memberangsangkan...Sangat bagus untuk bagi hadiah kat mak, ayah, mak mertua, bapak mertua dan mereka yang sangat memerlukan produk kesihatan yang menyeluruh nie...Untuk pertanyaan lebih lanjut, sila hubungi:
Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee:  920988
Emel:  mawaddah84@gmail.com
Tel: 017-9797601 (Whatsapp/sms/call)
Tel: 013-6760811 (Sms/call)Vivix Shaklee 2013 adalah promosi dalam bulan Mei ni.  Beli 6 percuma 1.  Hanya berapa hari saje lagi promosi nak habis...Rugi sape yang tak grab sekarang..Tunggu tahun depan la nampak gayanya kalau nak harga promosi ni....p/s: Kita hanyalah berusaha dan kita dituntut untuk berusaha...Dan berdoalah pada-Nya..Hanya Dia yang boleh memakbulkan doa kita...Aminnn...


No comments:

Related Posts with Thumbnails