Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, June 10, 2012

Tekanan itu bagus atau tidak?

Tekanan...
Kadang2 ia boleh merangsang kita..
Untuk lebih bertenaga...
Dan lebih bersemangat...
Untuk mencapai apa yang kita nak buat...
Dan apa yang kita impikan...
SUCCESS....

Tekanan...
Kadang2 boleh melemahkan kita...
Membuat kita tidak berdaya...
Kosong...
Jiwa tak tenteram...
Habuk pun tarak...
FAIL...


Sangat best kalau tekanan itu menjadi SUCCESS daripada FAIL...
Kamu nak yang bagaimana...


Biarkan tekanan itu bergerak ke arah positif daripada negatif..
Senyum Selalu...:)

3 comments:

Keyyah said...

yeeee bila adah dah ada tenet, i ley tumpang sekaki...hehehe... stress sampai berjaya k...hehe

yuni aisyah said...

tekanan itu bagus tp dlm sudut lainnya ramai yg kecundang bila berhadapan dgn tekanan...

p/s hye adah..ingt lg x kt yuni.??hikhik

Tukang Karut said...

aku pun tertekan ni...

Related Posts with Thumbnails