Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Sunday, June 24, 2012

Ber'Online' lah aku lepas nie...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat pagi uols...Ecece..Guna uols plak...hihi..Dah tengok citer filem mael lambung?? Errr..Aku belum tengok lagi...Best tak? Agak2 kalu ada Zizan mesti best kan...Lawak bersahaja dia tu..

Nampak gayanya dan insyaallah aku akan kembali ber'online'.. Dan sedikit rajin nak hapdate blog..Yeke..Leh caya ker...haha..

Dah tu apa guna ada broadband..hoho..Terpaksa le korbankan sedikit wang untuk broadband ni..Sebab apa, kadang2 rasa nak giler tanpa internet..Wohoho...Ayat tak boleh blah..haha...Sebelum ni, akak n abang ipar ada belanja kan broadband prepaid maxis punya..Terima kasih daun keladi..Kembang idung2 dapat broadband free...Tapi...Huhh! Apa kejadahnya, topup2 tapi tak leh internet nya...Hangin satu badan..Padahal diri ni tak sedar, first time guna. Kurang paham penggunaannya, nak hangin..haha...Biasala manusia biasa nie...

Bila dengar khidmat nasihat suh pakai bil, hati terdetik mahu pakai...Diorang kata pakai broadband prepaid ni banyak masalah..Terdetik jugak, kalau banyak masalah nape terciptanya broadband prepaid..Nape tak buat bill jer..Kan tak menyusahkan orang...Hoho..Dush!! Padahal, aku yang tak tahu n tanya betul2 kat kedai tu pasal broadband prepaid nih...hehe...Discuss2, lompat2, tenung2, pikir2...Haaaahh! Pakai jer la bil...Beli jer la...Bole la aku merapu2 dalam blog nih..hohoho..



p/s: Hi kawan2 n kawan2 blogger, lama tak bertegur sapa..Apa khabar?

3 comments:

sarah shafie said...

ehem...kena update sokmo la lepas ni..

Cik Rongoks said...

hihihi..ika dh lama pakai broadband.since 2009 lg.untung la dpt broadband free ^^

zati embong said...

khabar baik.hiii

Related Posts with Thumbnails