Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, August 12, 2013

Raya..Raya..Raya..2013..

Assalamualaikum semua kawan2...

Rasa belum terlambat lagi untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya buat kawan2 di luar sana, dan sesiapa saje yang sudi singgah kat blog yang serba sederhana ni...

Tahun ni ada 3 pasang baju raya..Tapi sempat pakai 1 pasang je..Yang dua lagi belum rasmi lagi..Tapi takpe, KL ni kan raya sebulan...Mesti punya ada orang ajak gi open house..Kalau ada orang ajak la kan...kekeke...Raya tahun ni sangat meriah sebab famili yang dah berkeluarga sambut raya di kampung..Tahun depan tak tahu la ape cer pulak...hehe..

Hari ni dah hari raya kelima (ketika post ni ditulis)...Datang awal sikit sebelum nak kena g kerja untuk keesokkannya...Rasa terkilan sikit sebab tak nampak singgah rumah member2 untuk beraya.  Dan juga tak dapat melihat anak Ser yang comel dan kiut tu...Dapat lihat kat facebook saje...Sadis..Untuk Ser, tahniah dapat baby boy..Insyaallah kalau aku pulang ke kampung, akan ku singgah untuk tengok anak buah ku yang comeil itu..hehehe...Tahniah skali lagi Ser dan Atan..

Raya tahun ni juga, ramai teman2 seperjuangan sudah melangsungkan perkahwinan...Aiisshh...Tinggal sape je lagi yang single mingle...Yang lain sudah berteman...Aku bila lagi..Hurrmm...Coming soon lah jawapannya...huhuhu..Dalam fikiran selalu menetapkan yang "Ajal, maut, jodoh pertemuan di tangan tuhan"..Insyaallah akan sampai giliran kita bila tiba masanya...Kalau panjang umur...

Banyak agenda yang hendak di buat lepas raya ni...Macam2 bermain di fikiran..Kadang2 rasa buntu, kadang2 rasa bersemangat, kadang2 rasa yakin, kadang2 rasa tidak...Huurrmm...Perasaan berbolak balik...Aiisshh...Adah, beranikan diri...Risk tetap ada walaupun apa jua tindakan yang kita nak buat..FAST ACTION, FAST RESULT...Hurmmm..Apa dia tu ye...

Takpe lah, walau apa jua pun, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya untuk semua...:) :)



p/s: Mencuba untuk puasa hari ni, tup2 tak lepas..uhukk...


2 comments:

Puan Ezy said...

selamat ari raye!
=)

najihah sahami said...

selamat hari raya adah....! nak duit raya. dah keje kannn? hee

Related Posts with Thumbnails