Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Wednesday, April 17, 2013

Makan sedap kat Restoran Haji Sharin Low Grand...

Hai uolllssss...:)

Hari tu hari itu dan hari itu...Sebenarnya dah lepas..Tapi nak citer jugak kat sini...Ce cite...Ce cite...hehehe..Rasa dah lama dah tak buat entry makan2 ni...hehe...

Hari tu bos besar belanja makan sedap kat Restoran Haji Sharin Low Grand kat Ampang ni je.  Dekat dengan GE Mall.  Tempat kerja ku buat masa sekarang...ngeee...Baik kan bos kitorang kan...Dah tu dia jugak yang ajak gi makan kat tempat sedap...Takpe2, sape yang ajak, dia tu kena belanja...Errkk...Boleh pulak kan..;p Boleh saja..haha..Bos gaji mahal takpe..Setakat 5, 6 ratus tak luak mana pun...kannn....hahaha...


Nama nya pun agak unik.  Bos cakap restoran ni restoran cina muslim...Sedap wehh..Hari tu kena buat tempahan meja jugak la sebelum tu..Sebab boleh dikatakan asyik penuh je restoran kat sini...Hurmmmm..


Yummyy! Korang cuci2 mata je la eaaa.... hehehe...


Aissshhh...Bila upload gambar jadi terbalik plak...Camner ntah nak adjust balik...


Main dishes yang sedappp...

Bos! Tak nak belanja kitorang lagi ker??? hehe.. Kitorang boleh makan kat sini bila bos belanja je...Pulakkk dahhh..Pengsan bos...hahaha...


p/s: Rasa lega sedikit sakit kepala lepas bangun tidow...


3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Memang nampak sedap2 tu Adah walau gambar terbalik2.

*I pun mlm tadi sakit kepala, dah bangun tido pun still sakit kepala lg.. Hari Sakit Kepala Sedunia kot..

ima salsuzaima said...

Tahniah.anda berjaya membuat sy terliur dan kini jadi spt org mengidam.haha

M a W a D D a H said...

miss mirror: memang sedap...ehhehe...ye la kot, hr sakit kepala sedunia...hohoho..pandai miss mirror nie...kekeke


ima salsuzaima: haha...ape lagi, moh ler serang kedai nie..hehehe

Related Posts with Thumbnails