Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Thursday, June 13, 2013

Rindu hobiku...

Salam...

Selamat pagi..Moga ceria2 selalu...Pepagi ni tetiba rindu kat hobi lama ku..Hobi yang dah lama ditinggalkan..Lama tu tak la lama sangat..Dalam 3 bulan gitu...Kena start balik ni...Nanti lupa plak..hehehe..


CROCHETING

Leh wat handphone strap dan  keychain...Yang ni adalah tempahan dari customer dulu...



Yang atas ni plak adalah sarung telur kait...Tempahan customer jugak...Boleh la nak kait ni kalau sape yang nak...

Satu lagi hobi yang ditinggal kan adalah menjahit manik...Rindu plak di saat menjahit manik even jahit manik tu sedikit leceh dan remeh.  Tapi kalau siap, humang aihhh, memang puas hati...

JAHIT MANIK



Tapi 2 gambar kat atas ni bukan aku yang jahit,  Jumpa kat pak cik google...Sebelum nie aku jahit kat lengan tangan dan depan baju tapi simple je...Kat mana ntah letak picture tu semua...hehe...

Nak2 ni hampir nak masuk Ramadhan dan terus nak raya kan...Best jugak kalau dapat jahit manik untuk baju kurung ku.  Tapi belum siap jahit lgi...hehehe




p/s:  Best sarapan pagi dengan Fitness+Susu Dutch Lady ngan Susu Dutch Lady+Esp+Cinch....Menjilat bibir...hehe



6 comments:

Nys Anis said...

bestnya tahu buat amigurumi.. dh lama nak bljar, try utube xreti2 gk ,, basic pon xlepas . huhu

M a W a D D a H said...

Nys Anis: sy pun belajar ikut youtube pada mulanya...hehehe...takpe2, slow2 dulu Nys Anis..Insyallah dapat buat punya...:)

little_teddy said...

ini hobi ko yer. Hehehe. ok ler tu. Daripada lepak minum cendol je buat po kan

M a W a D D a H said...

littlr_teddy: ha laa..tapi lepak minum cendol tu pun best gak kan...lagi syokk...:)

najihah sahami said...

waa..tgn seni rupanya adah ni....jahitkan manik baju mish skali eh. hahaa.

#rindu adah. :(

♥xaturen♥ said...

aa.. semua ok.. cantik..

Related Posts with Thumbnails