Ipanelonline: Jawab survey dapat duit. Daftar SINI

Monday, November 5, 2012

Kuruskan badan? Kempiskan perut? Lawas? Cerahkan mata? Kulit cantik?

Dah baca title kat atas? hehehe...Ye..Itulah angan2 seorang wanita...Nak semua dalam satu pakej...Tapi itu yang sebenarnya yang susah nak dapat...Kan...Sebab banyak yang nak kena consider...Contoh, kurang makan...Banyak makanan yg tak boleh nak sentuh...Exercise lebih...Dan macam2 lagi la...Hurmmm...Macam mana nie??? Waaaa...

FYI, aku pun dah naik berat badan...Aduhh..Makan pun dah makin bertambah sekarang nie...Nak2 asyik makan kat kedai jerk...Hurmmm...Adakah stress boleh naikkan berat badan? Hurrmm..Maybe...:)

Bagi aku, kalau nak senangkan membuang, nak kena makan fiber..Dulu memang ada makan fiber..Senang nak membuang...Tapi bila dah tak amalkan...Hurmmmm...Kena makan la nie...huhuhu...Dulu memang makan  Phyto Fiber...Cepat jer lawas..Suka2...Rasa cuci jer perut...Kena cari la nie...

Madu..Dah berapa bulan dah tak makan nie...Aisshhh...Suka makan madu jugak sebab boleh jugak lawaskan perut dan mencantikkan kulit...Memang rasa best...

EPO...Macam teringin nak makan...Macam best jer...

Tapi sekarang ni bila tengok ada member yang dah makan jus bidadari nie, dia rasa best je, macam nak try jugak...Walaupun sesuai untuk yang dah berumahtangga, yang bujang, apa salahnya makan kan...hehehe..

Exercise...Penting jugak tu...Bila la nak start nie...Lemak ni pun dah makin berlemak-lemak nie...kekeke...

Member2 opis pun dah pergi gim, sauna n makan alpha lipid..Wah, kental sungguh semangat diorang berdiet..Buat aku rasa jeles jer...Waaaaa....Penat aku hasut diiorang makan nasi lemak la, makan coklat la, makan makanan bergula la...Memang tak jalan..Kental betul semangat diorang...Tabiiikkk...


Apa2 pun Fulus kena cukup....Kaaannn...

_______________________________________________________________________________

Ini cerita dulu dan sekarang aku dah ada solution dan telah memilih Produk Shaklee bila dah dapat dan rasai sendiri kehebatan Shaklee nie...Saya dah senang nak membuang, kurang gatal2, mata dah kurang silau, kulit dah lembut dan berseri dan kuku tidak rapuh lagi....Feel free to contact me. Consultant free dan dengan harga hebat sesuai dengan bajet anda...

Shaklee Independent Distributor
ID Shaklee:  920988
Emel:  mawaddah84@gmail.com
Tel: 013-6760811.

Produk Shaklee untuk Skincare, Slimming, Masalah-masalah kesihatan yang lain seperti Ekzema, Gout dll.  Serta sesuai bagi mereka yang nak kehamilan, set penyusuan, penyuburan, kesihatan yang optimum serta kecantikan luaran dan dalaman.


6 comments:

Dee said...

dakyoh diet, makan je banyok2..hehe..koho come :)

Macy Humaira said...

nak bmi bagos.. tanak kuruihhh

YUZAINE said...

Adah, xnak try shaklee ke..kalo nak info lanjut leh pm or cantact aku k..0199778121

Qaseh Eyza said...

Shaklee brp hrga?

M a W a D D a H said...

Dee: koho come koho bnyk lemok...hehe

Macy Humaira:awk memang kena gemok..hehehe

Yuzaine: Insyaallah dear..:)

Qaseh Eyza: contact Yuzaine for info..:)

kitatauke said...

semua boleh buat dalam banyak2 tu...yg tak mampu nak buat..exercise je...malas yang utamanya...:)

Related Posts with Thumbnails